Libnet.ro
UNICEF

06:00

VIRAL - Gluma proasta despre avionul prabusit. Ce a spus actorul din American Pie despre Malaysia Airlines

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
VIRAL - Gluma proasta despre avionul prabusit. Ce a spus actorul din American Pie despre Malaysia Airlines

Actorul Jason Biggs, care a jucat in America Pie si Orange is the New Black, a postat pe contul sau de Twitter o gluma despre avionul Malaysia Airlines, prabusit joi seara in Ucraina . continuă pe Wall-Street Ro

Compania aeriana Malaysia Airlines: detalii tehnice despre avionul prabusit

Operatorul aerian Malaysia Airlines a oferit detalii tehnice despre avionul cu 295 de persoane la bord care s-a prabusit joi seara in regiunea ucraineana Donetk, mentionand ca toate sistemele de comunicare ale aeronavei functionau normal.

Barack Obama si Vladimir Putin au discutat la telefon despre avionul prabusit in estul Ucrainei

Presedintele rus si presedintele american au discutat la telefon, despre avionul Malaysia Airlines prabusit joi in estulUcrainei, informeazaAFP. Discutia telefonica dintre Obama si Putin avut.

Titus Corlatean, ministrul Afacerilor Externe, despre avionul doborat in Ucraina: intai, am vrut sa clarificam daca sunt romani printre pasagerii morti

Titus Corlatean, ministrul Afacerilor Externe, a vorbit despre avionul doborat in Ucraina in urma cu doua zile. Prioritatea celulei de criza din Romania a fost sa afle daca printre pasagerii morti au fost si romani. El a explicat cum s-au derulat lucrurile.

Obama, despre avionul de pasageri prabusit in Ucraina: O tragedie teribila

O tragedie teribila, a declarat presedintele american Barack Obama, referindu-se la avionul doborat in estul Ucrainei joi dupa-amiaza. Administratia Statelor Unite depune eforturi pentru a stabili.

Un pasager din avionul prabusit in Ucraina a pus o poza pe Facebook inainte de decolare: Daca avionul dispare, iata cum arata

Cor Pan, un olandez care s-a imbarcat impreuna cu prietena sa in avionul ce s-a prabusit joi in Ucraina a postat pe reteaua de socializare Facebook o poza cu aeronova inainte de decolare. Daca dispare, iata cum arata, scria olandezul, facand referire la zborul MH370 al aceleiasi linii aeriene, disparut fara urma in luna martie.

Ambasadorul Statelor Unite la ONU: Avionul prabusit in estul Ucrainei a fost probabil doborat cu o racheta sol-aer de tip Buk SA-11

Ambasadorul Statelor Unite la ONU, Samantha Power, adirma ca avionul malaysian prabusit in estul Ucrainei probabil a fost doborat cu o racheta sol-aer lansata dintr-o zona aflata sub controlul separatistilor.

Romanul aflat in avionul prabusit era student in anul II la UMF Cluj, cu cetatenie romano-canadiana

Romanul aflat in avionul apartinand companiei Malaysian Airlines care s-a prabusit in estul Ucrainei era student in anul II la Universitatea de Medicina si Farmacie Cluj. El avea cetatenie.

Romanul aflat in avionul prabusit era student in anul II la UMF Cluj, cu cetatenie romano-canadiana (VIDEO)

Romanul aflat in avionul apartinand companiei Malaysian Airlines care s-a prabusit in estul Ucrainei era student in anul II la Universitatea de Medicina si Farmacie Cluj. El avea cetatenie.

Povestea romanului din avionul prabusit in Ucraina: Tanarul voia sa gaseasca un tratament impotriva cancerului si zbura spre vacanta lui de vis in Bali

Studentul de la UMF Cluj care a murit joi, impreuna cu prietena sa, in tragedia aviatica din Ucraina avea dubla cetatenie - romana si canadiana - si isi dorea sa faca cercetare la finalul facultatii si sa gaseasca un tratament impotriva cancerului. Presa din Canada, tara unde locuieste familia tanarului, a publicat sambata interviuri cu membrii familiei acestuia. Familia victimei ceruse, initial, discretie din partea presei. Ministerul Afacerilor Externe a anuntat, vineri, ca familia persoanei cu dubla cetatenie, inclusiv cetatenie romana, care s-a aflat la bordul avionului prabusit in Ucraina nu doreste, sub nicio forma, sa fie facute publice niciun fel de date personale.

Malaysia Airlines a dat publicitatii lista cu nationalitatea pasagerilor din avionul prabusit. 298 de persoane se aflau la bord, dintre care 154 de pasageri olandezi

298 de persoane, dintre care 154 de pasageri olandezi, au fost la bordul avionului prabusit joi in estul Ucrainei, a declarat Huib Gorter, vice-presedintele filialei europene a Malaysia Airlines, potrivit AFP. Au fost 283 de pasageri la bord si 15 membri ai echipajului, a declarat Huib Gorter intr-o conferinta de presa la Amsterdam Airport Schiphol. Gorter a oferit apoi detalii legate de nationalitatea persoanelor aflate la bord.

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1915 seconds )