Libnet.ro
UNICEF

07:45

KELEMEN HUNOR: Nu trebuie amanate alegerile parlamentare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KELEMEN HUNOR: Nu trebuie amanate alegerile parlamentare

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat miercuri ca alegerile parlamentare nu ar trebui amanate si a precizat in context ca nu este de acord cu inchiderea teatrelor, cinematografelor si restaurantelor, iar masurile sa fie luate acolo unde sunt focare de COVID-19, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

KELEMEN HUNOR, DESPRE O ALIANTA DUPA PARLAMENTARE: Cel mai important e sa existe stabilitate politica si economica

UDMR doreste ca dupa alegerile parlamentare sa existe stabilitate politica si economica, acesta fiind contextul in care va discuta aliante pentru viitoarea majoritate parlamentara, a declarat astazi presedintele formatiunii, Kelemen Hunor.

KELEMEN HUNOR: Dupa alegerile paralmentare e nevoie de stabilitate politica; ar fi de preferat o majoritate de centru-dreapta

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, astazi, la Arad, ca Romania va avea nevoie de o perioada de stabilitate politica dupa alegerile parlamentare, pe care Uniunea este pregatita sa o asigure daca va depinde de ea, aratand ca o majoritate de centru-dreapta ar fi de preferat.

Klaus Iohannis a facut anuntul categoric. Ce se intampla cu alegerile parlamentare

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat miercuri intr-o conferinta de presa, ce se va intampla cu alegerile parlamentare din 6 decembrie. Cu cat am putea sa le amanam? Ce se intampla cu alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020 Seful statului a anuntat miercuri ca alegerile parlamentare din 6 decembrie trebuie sa aiba loc. El sustine ca .

ORBAN: Pe 6 decembrie trebuie sa se tina alegerile parlamentare

Premierul Ludovic Orban a declarat ca alegerile parlamentare trebuie sa se tina in 6 decembrie, mentionand ca Guvernul a stabilit aceasta data legal si constitutional si legea care da dreptul Parlamentului sa stabileasca data scrutinului nu este inca in vigoare, conform Agerpres.

Kelemen Hunor: Spunem un Nu hotarat amanarii alegerilor. Cum justifica liderul UDMR pozitia sa

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, marti, la Arad, ca este impotriva propunerii de amanare a alegerilor parlamentare. Acesta afirma ca nu exista garantia ca situatia pandemiei va fi mai buna in luna martie. in plus, potrivit liderului UDMR, nu exista nici baza legala ca alegerile parlamentare sa fie amanate.

Marcel Ciolacu: Daca se vor amana alegerile parlamentare, nu va fi din cauza PSD, ci a Guvernului Orban, care a gestionat dezastruos epidemia de coronavirus (VIDEO)

Liderul social-democratilor, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, ca daca alegerile parlamentare vor fi amanate, asta se va intampla nu din cauza PSD, ci din cauza Guvernului PNL, care a gestionat catastrofal r.

Klaus Iohannis: Alegerile parlamentare trebuie sa aiba loc. Nu putem functiona cu un Parlament fara puteri depline. Actul de votare, in sine, nu e mai periculos decat mersul la paine (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca alegerile parlamentare din 6 decembrie trebuie sa aiba loc, precizand ca daca numarul cazurilor de coronavirus va continua sa creasca, atunci campania electorala va.

KLAUS IOHANNIS: Alegerile parlamentare trebuie sa aiba loc in 6 decembrie

Situatia epidemiologica de la nivel national, unde trendul de crestere a numarului de infectari se pare ca va continua, nu este de natura sa il faca pe presedintele Klaus Iohannis sa decreteze starea de urgenta si sa amane astfel alegerile parlamentare programate de Guvern pentru 6 decembrie.

PeBloguri: PPU-sl a inceput strangerea de semnaturi pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie

Partidul Puterii Umaniste social-liberal) a lansat in strada campania de strangere de semnaturi pentru alegerile parlamentare, la monumentul Kilometrul zero din Bucuresti, in prezenta mai multor lideri ai partidului, alaturi de membri si sustinatori.

Gazele din Marea Neagra: Legea offshore va fi modificata imediat dupa alegerile parlamentare Romania intra in competitie cu Turcia si Ucraina

Producatorii de gaze din Marea Neagra au primit promisiunea din partea autoritatilor ca Legea Offshore va fi modificata dupa alegerile parlamentare. De ce abia atunci? Din cauza unor dispute politice, modificarile ar putea fi intelese gresit, motiv pentru care este nevoie de consens din partea partidelor, considera Niculae Havrilet, secretar de stat in Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri. Exista deja un draft convenit cu investitorii interesati de gazele din Marea Neagra. intre timpp creste competitia din partea altor tari in Marea Neagra.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2363 seconds )