Libnet.ro
UNICEF

21:16

Vladimir Putin denunta cresterea isteriei antiruse de la Washington

Hotnews Hotnews,
 Vladimir Putin denunta cresterea isteriei antiruse de la Washington

Presedintele rus Vladimir Putin a afirmat joi ca ancheta in desfasurare din Statele Unite privind presupusa ingerinta a Moscovei in alegerile prezidentiale americane dovedeste o crestere a isteriei antiruse, la doua zile dupa ce Congresul american a votat noi sanctiuni impotriva Moscovei, transmite AFP. continuă pe Hotnews

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, vrea ca liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, sa viziteze Chisinaul in 2018

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a declarat ca spera ca liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, sa efectueze o vizita de stat la Chisinau in 2018, discutiile in acest sens fiind deja demarate.

Vladimir Putin avertizeaza: Este imposibil sa toleram la infinit aroganta fata de tara noastra

Eventuala decizie a Statelor Unite de a impune noi sanctiuni impotriva Rusiei ar fi o masura extrem de cinica, afirma presedintele Vladimir Putin, avertizand ca Moscova intentioneaza s?.

Rusia: Vladimir Putin si vicepresedintele irakian discuta un acord de livrare de tancuri

Presedintele rus Vladimir Putin si vicepresedintele irakian Nuri al-Maliki au discutat despre livrarea de tancuri rusesti T-90 catre armata irakiana marti la o intalnire la Sankt Petersburg, potrivit unui oficial militar rus prezent la reuniune, informeazaAgerpres, care citeaza Reuters.

Liderul de la Kremlin va introduce legea talionului impotriva SUA. Vladimir Putin ameninta ca va raspunde insolentei Americii, dupa noile sanctiuni impotriva Moscovei

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, a amenintat ca Rusia va raspunde insolentei Statelor Unite, dupa ce camera inferioara a Congresului SUA a votat un proiect de lege care prevede noi sanctiuni economice impotriva Moscovei .

Kremlin: Vladimir Putin si vicepresedintele irakian discuta un acord de livrare de tancuri

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin si vicepresedintele irakian Nuri al-Maliki au discutat, marti, despre livrarea de tancuri rusesti T-90 catre armata irakiana, in cadrul unei intalniri la Sankt Petersburg.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )