Libnet.ro
UNICEF

05:00

Putin vrea amnistie totala pentru cei care isi repatriaza capitalul in Rusia

România Liberă România Liberă,
Putin vrea amnistie totala pentru cei care isi repatriaza capitalul in Rusia

Presedintele rus Vladimir Putin vrea amnistie totala pentru cei care isi repatriaza capitalul in Rusia, relateaza agentia Sputnik in pagina electronica. continuă pe România Liberă

Putin, oferta de nerefuzat: amnistie totala pentru cei care isi repatriaza capitalul in Rusia

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat, joi, ca persoanele care isi repatriaza capitalul in Rusia vor beneficia de amnistie totala, relateaza agentia Sputnik in pagina electronica.

Vladimir Putin propune amnistie totala persoanelor care isi repatriaza capitalul in Rusia

Presedintele rus Vladimir Putin a propus azi, in cadrul discursului sau anual privind starea natiunii, acordarea amnistiei totale persoanelor care isi repatriaza capitalul in Rusia.

Vladimir Putin propune amnistie pentru toate persoanele care isi repatriaza averile / Ucraina nu a fost decat un pretext pentru a stopa dezvoltarea Rusiei

Presedintele rus Vladimir Putin a propus joi o amnistie totala pentru persoanele care isi repatriaza capitalurile in Rusia, in incercarea de a compensa fuga masiva de capitaluri de care sufera aceasta tara de la inceputul crizei ucrainene, scrie AFP.

Vladimir Putin: Ucraina nu a fost decat un pretext pentru sanctiuni / Presedintele Rusiei propune amnistie pentru cei care isi repatriaza averile

Criza din Ucraina nu a fost decat un pretext pentru ca statele occidentale sa impuna sanctiuni Rusiei, dorindu-se de mult timp sa franeze economia Rusiei, a afirmat joi, in discursul privind starea natiunii, transmite AFP.

Vladimir Putin: Propun sa introducem amnistia totala pentru repatrierea capitalurilor in Rusia

Presedintele rus Vladimir Putin a propus, in cadrul discursului anual privind starea natiunii, acordarea amnistiei totale celor care isi repatriaza capitalul in Rusia, potrivit agentiei Sputnik. Propun sa.

Locuri de munca pentru cei care vor sa lucreze in Germania, indomeniul hoteliergastronomic

Potrivit AJOFM Galati, EURES Romania dispune de 77 de posturi pentru lucratorii calificati in domeniul hotelier gastronomic, care doresc sa desfasoare o activitate sezoniera in Germania, pentru care se va organiza selectie la Brasov in luna februarie 2015.

Comisia Europeana: E nevoie de o foaie de parcurs pentru dereglementarea pretului gazelor pentru populatie, care sa fie discutata la urmatoarea misiune. 1 ianuarie 2015 - termen final pentru consumatorii industriali

Comisia Europeana subliniaza joi ca Guvernul Romaniei ar trebui sa inainteze o foaie de parcurs clara pentru dereglementarea treptata a pretului gazelor pentru populatie, care sa fie discutata la urmatoarea misiune a delegatiei CE, in acordul de asistenta cu tara, insa executivul comunitar ar trebui sa elimine pana la 1 ianuarie 2015 preturile reglementate pentru consumatorii non-casnici, conform programului de finantare in derulare.

VIDEO Expert anticoruptie despre recuperarea prejudiciilor din dosare: Stam foarte prost la executarea hotararilor judecatoresti de catre ANAF. Ar trebui infiintat un cont special pentru sumele care provin din confiscari in materie penala

Romania sta foarte prost la etapa de executare de catre ANAF a hotararilor judecatoresti, rata de recuperare fiind undeva intre 5 si 8%, explica Laura Stefan, expert anticoruptie la Expert Forum, intr-un interviu pentru HotNews. ro. Pentru o imbunatatire a situatiei, printre altele, ar fi nevoie de o decizie manageriala din partea ANAF prin care sa se infiinteze un cont special in care sa intre doar sumele din executarea hotararilor definitive in materie penala, iar din cadrul institutiei niste persoane ar trebui sa se ocupe numai de asta, considera Laura Stefan.

Fostul ministru al Apararii, MESAJ DUR pentru maghiarii care au purtat doliu, la Targu Secuiesc: Sa ramana cu ea si sa o aiba in suflet!

Fostul ministru al Apararii, Corneliu Dobritoiu PNL), a comentat in editia de luni a emisiunii La ordinea zilei gestul autoritatilor din Targu Secuiesc, care au refuzat sa arboreze steagul Romaniei, de 1.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )