Libnet.ro
UNICEF

10:45

Vocea Romaniei si X Factor, din nou in ringul audientelor: show-ul de la Pro TV a invins emisiunea de pe Antena 1

Adevărul Adevărul,
Vocea Romaniei si X Factor, din nou in ringul audientelor: show-ul de la Pro TV a invins emisiunea de pe Antena 1

Show-urile Vocea Romaniei, difuzat de Pro TV, si X Factor, de la Antena 1, au fost pentru a doua oara in lupta directa pentru locul fruntas in clasamentul audientelor, iar invingator a iesit, la fel ca saptamana trecuta, spectacolul vocilor de la Pro TV, care a fost urmarit, la nivel national, de peste doua milioane de telespectatori, dupa cum scrie Paginademedia. ro. continuă pe Adevărul

Concurenti surpriza la Vocea Romaniei

Concurenti surpriza vor urca pe scena Vocea Romaniei, in episodul trei, care va fi difuzat in aceasta seara, de la 20:30, pe Pro TV, la concurenta directa cu episodul doi al show-ului X Factor, de pe Antena 1. Ramaneti pe adevarul. ro pentru cele mai importante momente ale serii.

Cortina cade peste scena de la Vocea Romaniei, in episodul trei

In cel de-al treilea episod Vocea Romaniei Tudor Chirila isi va dezvalui latura sensibila, fostul concurent Liviu Teodorescu va povesti cum i-a schimbat viata acest show, vor fi introduse noi reguli si vor urca pe scena concurenti-surpriza.

Vocea Romaniei: reprezentanta Moldovei la Eurovision 2013 si o Marilyn Monroe care canta muzica populara

Episodul al treilea Vocea Romaniei a fost marcat de concurenti deloc lipsiti de experienta intr-ale muzicii: de la Aliona Munteanu, reprezentanta Moldovei la editia din 2013 a competitiei Eurovision, pana la fiul cunoscutului Mircea Rusu, autorul piesei Omu bun si pomu copt, si o Marilyn Monroe care este solista de muzica traditionala romaneasca.

Trend alert: tricotajele, din nou la moda! Iata cum sa le porti in aceasta toamna!

Odata cu nou sezon au aparut si cele mai noi trend-uri in materie de fashion. Astfel, aflam ca tricotajele sunt din nou la moda! Si pentru ca mai mult ca sigur iti doresti ca toamna aceasta sa ai un look cat mai chic, iata cum trebuie sa le porti pentru un efect garantat.

Romania va discuta din nou cu rusii pentru reluarea curselor Tarom spre Beijing

Autoritatile romane vor discuta din nou in noiembrie cu oficialii Federatiei Ruse pentru obtinerea autorizatiei de survol necesara reluarii curselor aeriene directe pe ruta Bucuresti-Beijing ale companiei Tarom, a anuntat, joi, vicepremierul Liviu.

Klaus Iohannis, facut din nou de rusine de liderii ACL. Ludovic Orban a cantat muzica populara, iar Flutur s-a imbracat in padurar bavarez

Klaus Iohannis a rosit din nou la o prezentare facute de liderii ACL. Personaj principal a fost si de data asta Ludovic Orban care si-a incercat calitatile vocale. A cantat muzica populara. Nu s-au lasat mai.

Pamantul se cutremura din nou la Izvoarele

Locuitorii din satul galatean Izvoarele trebuie sa traiasca un cosmar. La un an distanta de cand au trecut prin inundatii si apoi printr-un roi de mici cutremure, miscarile seismice au reaparut, zilele trecute, ce-i drept nu cu aceeasi frecventa, conform datelor oficiale.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )