Libnet.ro
UNICEF

10:00

Voltaj, locul 15 in finala Eurovision 2015. Calin Goia: Ne pare foarte rau ca nu am putut mai mult

România Liberă România Liberă,
Voltaj, locul 15 in finala Eurovision 2015. Calin Goia: Ne pare foarte rau ca nu am putut mai mult

Trupa Voltaj, care a reprezentat Romania la Eurovision 2015, s-a situat pe locul al 15-lea in finala care a avut loc sambata seara, la Wiener Stadthalle, in timp ce Mans Zelmerlow din Suedia a castigat competitia. Reprezentantii Romaniei au obtinut un total de 35 de puncte. Cele mai multe puncte, 12, au fost acordate Romaniei de Republica Moldova. La randul sau, Romania a acordat 12 puncte Italiei, 10 puncte - Rusiei si 8 puncte - Suediei. continuă pe România Liberă

EUROVISION 2015 Calin Goia (Voltaj): Am venit cu un alt gand, de a fi mult mai sus decat am reusit. Ne pare foarte rau

Calin Goia, solistul trupei Voltaj, care s-a situat pe locul al 15-lea in finala Eurovision 2015, a declarat, pentru Mediafax, ca este o mare realizare sa participi la finala acestei competitii, precizand insa ca membrilor formatiei le pare rau ca nu au putut sa aduca mai multa bucurie romanilor.

Suedia a castigat finala Eurovision 2015

Suedia a castigat finala EUROVISION 2015, cu piesa Heroes, interpretata de M and 229;ns Zelmerlow. Romania, reprezentata de trupa Voltaj, cu melodia De la capat/ All Over Again, a ocupat pozitia 15-a.

Finala Eurovision 2015. Ordinea intrarii tarilor: de pe ce loc va concura Romania

Finala Eurovision 2015. Tarile participante in finala Eurovision 2015 si-au aflat ordinea intrarii in concurs dupa anuntul facut de organizatori. Slovenia va deschide show-ul, in timp ce Italia va incheia finala din acest an. Voltaj concureaza de pe pozitia a 20-a, in a doua parte a tabloului.

Piesele din finala Eurovision 2015! Pe cine votati?

Piesele din finala Eurovision 2015 vor fi supuse in aceasta seara la votul a sute de milioane de telespectatori care vor urmari in direct show-ul organizat la Viena. Iata toate piesele care se lupta pentru marele premiu. Pe cine votati? .

Finala Eurovision 2015: cati romani au urmarit momentul trupei Voltaj

Finala concursului muzical international Eurovision 2015, care a avut loc sambata seara, la Viena, a fost urmarita de peste un milion de romani din intreaga tara, pozitionand astfel Televiziunea Romana pe primul loc in topul audientelor.

Eurovision 2015 finala: Primele declaratii ale lui Calin Goia, solistul Voltaj: Este o onoare ca am reprezentat Romania, ne intoarcem optimisti acasa

Trupa Voltaj, care a reprezentat Romania in finala Eurovision 2015, s-a clasat pe pozitia a 15-a , piesa De la capat/ All vover again obtinand 35 de puncte. Calin Goia, solistul grupului, a marturisit ca a fost o onoare sa ne reprezinte tara si s-a declarat multumit de faptul ca mesajul social a fost transmis de pe scena celui mai mare concurs muzical european.

Eurovision 2015: Primele declaratii ale lui Calin Goia, solistul Voltaj: Ne pare foarte rau ca nu am putut aduce mai multa bucurie romanilor

Trupa Voltaj, care a reprezentat Romania in finala Eurovision 2015, s-a clasat pe pozitia a 15-a, piesa De la capat obtinand 35 de puncte. Calin Goia, solistul grupului, a marturisit ca a fost o onoare sa ne reprezinte tara si s-a declarat multumit de faptul ca mesajul social a fost transmis de pe scena celui mai mare concurs muzical european, insa a precizat ca ii pare foarte rau ca nu au reusit sa aduca mai multa bucurie romanilor.

Suedia a castigat finala Eurovision 2015. Trupa Voltaj s-a clasat pe locul 15

Suedia a castigat finala Eurovision 2015, cu piesa Heroes, interpretata de Mans Zelmerlow. Romania, reprezentata de trupa Voltaj, cu melodia De la capat / All Over Again, a ocupat pozitia 15-a. Finala a avut loc.

VIDEO Voltaj concureaza sambata in finala Eurovision

Voltaj, trupa care reprezinta Romania la Eurovision 2015, va canta sambata seara in finala concursului, la Viena. Voltaj va intra in competitie pe pozitia 20, dupa Letonia si inaintea Spaniei. Romanii pot urmari finala de sambata in direct, de la ora 22. 00, la TVR 1, TVR HD, TVRi si online pe www. tvrplus. ro. Finala Eurovision este precedata, de la ora 21. 00, de emisiunea Viena, venim!, prezentata de Irina Cordoneanu, Florina Constantinescu si Ioana Voicu, informeaza TVR.

Eurovision 2015. Regizorul artistic al show-ului a parasit echipa Romaniei dupa o disputa cu Calin Goia

Eurovision 2015. Calin Goia, solistul trupei Voltaj, si Catalin Bugean, regizorul responsabil cu momentul artistic al Romaniei la Eurovision 2015, au avut o disputa pe seama show-ului pus in scena in prima semifinala in urma careia cel din urma a parasit Viena cu cateva ore inainte ca Romania sa urce pe scena.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )