Libnet.ro
UNICEF

12:45

Ce vrea sa faca Simona Halep, dupa ce termina cu tenisul

Antena3 Antena3,
Ce vrea sa faca Simona Halep, dupa ce termina cu tenisul

Simona Halep a dezvaluit lumii intregi ca are de gand sa mai faca o facultate. Dupa ce isi va incheia cariera in tenis, aceasta are de gand sa se faca. continuă pe Antena3

Cum a aparut Simona Halep pe strada! Toti au intors privirile dupa ea

Simona Halep si-a obisnuit fanii numai cu imagini pe conturile de socializare in care apare in echipament sportiv. De data aceasta ea si-a uimit prietenii virtuali cu o poza de vara. Sportiva a ales sa poarte papucii.

Tiriac o da de gol pe Simona Halep. Cand s-a luat decizia de a nu juca la turneul de la Bucuresti

Simona Halep este marea absenta a turneului de la Bucuresti, unde a preferat sa nu joace dupa parcursul de la Wimbledon.

Simona Halep, despre decizia de a nu participa la BRD Bucharest Open: imi pare rau ca nu am putut sa joc, insa era greu. Aveam nevoie de o pauza

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a declarat, joi, ca i-a fost greu sa decida sa nu participe la BRD Bucharest Open, dar ca avea nevoie de o pauza, mai ales dupa accidentarea la glezna.

Schimbare de plan pentru Simona Halep. isi scurteaza vacanta si revine pe teren mai devreme intr-un turneu puternic

Dupa turneul de la Wimbledon, Simona Halep si-a luat o vacanta si a anuntat ca va reveni pe teren abia in august, dar programul ei s-a schimbat.

FOTO Simona Halep, la piscina! Cum a fost suprinsa a doua cea mai buna jucatoare a lumi in vacanta

Simona Halep a intrat in vacanta dupa turneul de la Wimbledon si va reveni pe terenul de tenis abia la inceputul lunii august.

FOTO Simona Halep, la piscina! Cum a fost suprinsa a doua cea mai buna jucatoare a lumii in vacanta

Simona Halep a intrat in vacanta dupa turneul de la Wimbledon si va reveni pe terenul de tenis abia la inceputul lunii august.

Simona Halep a renuntat la unul dintre antrenori

Aflata in vacanta dupa participarea la Wimbledon, jucatoarea Simona Halep a renuntat la unul dintre antrenorii care o insoteau la turneele din circuit.

Simona Halep a intrat in istoria Wimbledon

Sfertul de finala de la Wimbledon, in care Konta a invins-o pe Halep, a batut toate recordurile de audienta, in Marea Britanie. Sfertul de finala Johanna Konta vs Simona Halep, cu 7,4.

Simona Halep RENUNTA la unul dintre antrenori

Simona Halep renunta la colaborarea cu antrenorul Daniel Dobre. Acesta o insotea pe Halep la turneele la care nu putea participa australianul Darren Cahill. Simona mi-a spus ca nu are nevoie in p.

VIDEO Simona Halep, invinsa in lupta pentru tilul acordat loviturii lunii iulie

Jucatoarea ceha de tenis Lucie Safarova a castigat titlul pentru lovitura lunii iunie in circuitul WTA, in timp ce Simona Halep s-a clasat pe locul trei.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )