Libnet.ro
UNICEF

16:45

VREMEA. Prognoza meteo pentru 27 decembrie. Vesti teribile de la meteorologi

Antena3 Antena3,
VREMEA. Prognoza meteo pentru 27 decembrie. Vesti teribile de la meteorologi

in jumatatea de nord a tarii cerul va fi mai mult noros, iar local si temporar se vor semnala precipitatii, sub forma de ninsoare la munte, predominant ninsori in centru, iar in rest vor fi mai ales ploi ziua, dar se vor transforma treptat in lapovita si ninsoare spre seara si noaptea. continuă pe Antena3

VREMEA. Prognoza meteo pentru 24 decembrie. Vesti incredibile de la meteorologi

Valorile de temperatura vor continua sa se situeze peste cele normale in ultima decada a lunii decembrie. Cerul va avea innorari in cea mai mare parte a tarii, mai persistente la munte, in nord-vest si in centru.

VREMEA. Prognoza meteo pentru patru saptamani. Cum va fi vremea la inceputul anului?

Meteorologii de la ANM au emis Estimarea evolutiei valorilor termice si a precipitatiilor in intervalul 23 decembrie 2019 20 ianuarie 2020.

Prognoza meteo, luni, 23 decembrie. Vremea se raceste. Ce temperaturi se inregistreaza si in ce zone sunt anuntate ploi

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis prognoza meteo pentru azi, 23 decembrie. Potrivit acestora vom avea parte de o vreme inchisa cu ploi, cu intensificari ale vantului, dar si cu ninsori. Cum va fi vremea in Capitala? Prognoza meteo, luni, 23 decembrie Meteorologii anunta pentru azi vreme in general inchisa cu temperaturi .

Prognoza meteo, marti, 24 decembrie 2019. Ploi, ninsori si cod galben, inainte de Craciun. Ce anunta ANM

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis prognoza meteo pentru azi, 24 decembrie. Potrivit ANM, astazi vom avea parte de ploi, ninsori si intensificari ale vantului in Romania. Prognoza meteo, marti, 24 decembrie 2019 Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au anuntat faptul ca, astazi, 24 decembrie, temporar vor fi precipitatii in .

Prognoza meteo: Cum se anunta vremea de Revelion. Unde ninge de sarbatori

Se face tot mai frig, iar precipitatiile vor pune stapanire pe toate regiunile in urmatoarea perioada. Administratia Nationala de MeteorologieANM)a dat publicitatii prognoza meteo pentru intervalul 23 decembrie 2019 05 ianuarie 2020. Conform meteorologilor, temperatura aerului va scadea treptat. Ploile si ninsorile nu vor lipsi din peisaj de sarbatori.

METEO. Prognoza speciala pentru Bucuresti: Cum va fi vremea in urmatoarele zile

Meteorologii au emis o prognoza speciala pentru Bucuresti, valabila in urmatoarele zile. Vantul va sufla slab si moderat, temporar cu usoare intensificari cu viteze de pana la 3040 kmh. Valorile de.

HOROSCOP rune 27 decembrie. Gemenii se simt frustrati, Fecioarele au nevoie de o pauza

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru VINERI 27 decembrie 2019.

HOROSCOP 27 decembrie. Leii nu se simt apreciati. Racii au probleme

Iata care sunt previziunile astrale pentru ziua de 27 decembrie.

Prognoza speciala pentru Capitala: Temperaturi de 9 grade in prima si a doua zi de Craciun

Meteorologii au emis o prognoza speciala pentru Capitala, fiind anuntate, pentru prima si a doua zi de Craciun, temperaturi de 2-3 grade in timpul diminetilor si valori de 9 grade pentru restul zilei.

Prognoza speciala pentru Capitala: Temperaturi de 9 grade in prima si a doua zi de Craciun

Meteorologii au emis o prognoza speciala pentru Capitala, fiind anuntate, pentru prima si a doua zi de Craciun, temperaturi de 2-3 grade in timpul diminetilor si valori de 9 grade pentru restul zilei, potrivit Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )