Libnet.ro
UNICEF

14:15

VREMEA. Prognoza meteo pentru doua saptamani

Antena3 Antena3,
VREMEA. Prognoza meteo pentru doua saptamani

Administratia Nationala de Meteorologie anunta vreme racoroasa, in mare parte din tara, cu cer variabil. Unele innorari, averse si posibil descarcari electrice vor fi, mai ales dupa-amiaza si la. continuă pe Antena3

VREMEA in weekend: PROGNOZA METEO pentru sambata si duminica

Vremea va fi in general frumoasa, iar valorile termice diurne vor fi usor peste cele normale in majoritatea regiunilor. Unele innorari, averse si descarcari electrice vor fi, mai ales.

Sedinta CRUCIALA in PSD peste doua saptamani: REMANIEREA Guvernului, principala tema

Conducerea PSD a decis convocarea unei noi sedinte a Comitetului Executiv National peste doua saptamani. Principala tema a sedintei va fi remanierea mai multor ministri din cabinetul Dancila, informeaza.

Prognoza meteo, 7 septembrie. Vremea va fi calda si frumoasa in marea parte a tarii

Vremea va fi calda si deosebit de frumoasa. Desi in ultimele zile a plouat, vineri sunt sanse slabe de averse. Meteorologii au anuntat si temperaturi destul de ridicate pentru aceasta perioada. Sunt.

Prognoza meteo pana sambata. Cand vin ploile

Vremea inregistreaza o usoara racire, inse temperaturile vor fi in continuare ridicata pentru aceasta perioada a anului. in vest, centru si nord, pe arii relativ restranse, vor fi prezente averse slabe de pl.

Prognoza meteo. Ploi si vijelii in mai multe zone din tara

Marti vremea va fi ploioasa in mai multe zone din tara. Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ploi si vijelii pentru mai bine de un sfert din judetele tarii. Astfel, pana marti la ora 23:00 sunt sub.

Prognoza meteo: Un val de ploi loveste Romania. Unde vin vijelii violente, cat va fi de frig si ce regiuni scapa de prapad

Vremea capricioasa ne da batai de cap si in urmatoarele zile. Un nou val de precipitatii sunt asteptate incepand cu seara zilei de duminica.

Prognoza meteo marti 4 septembrie: Ploi in mai multe zone din tara

Ziua de marti vine cu ploi in mai multe zone din tara. Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ploi si vijelii pentru mai bine de un sfert din judetele tarii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )