Libnet.ro
UNICEF

18:00

Wall Street deschide in scadere, pe fondul situatiei din Siria

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Wall Street deschide in scadere, pe fondul situatiei din Siria

Bursa din Statele Unite a deschis sedinta de tranzactionare de astazi in scadere, pe fondul unei posibile actiuni militare in Siria. continuă pe Ziarul Bursa

Wall Street deschide in scadere, pe fondul diminuarii comenzilor bunurilor de folosinta indelungata

Actiunile companiilor listate pe Wall Street au inceput sedinta de tranzactionare in crestere, investitorii analizand scaderea peste asteptari a comenzilor pentru bunuri de folosinta indelungata in SUA, luna trecuta, potrivit surselor internationale de presa.

Barack Obama a convocat echipa de securitate nationala pe tema situatiei din Siria

Presedintele SUA, Barack Obama, a convocat echipa de securitate nationala pentru a discuta despre reactia fata de atacul cu arme chimice produs pe 21 august la Damasc, anunta Casa Alba, citata de AFP.

UPDATE. Obama a convocat echipa de securitate nationala pe tema situatiei din Siria

UPDATE: Presedintele SUA, Barack Obama, a convocat sambata echipa de securitate nationala, pentru a discuta despre reactia fata de atacul cu arme chimice produs pe 21 august la Damasc, a anuntat Casa Alba. Ave.

Barack Obama a convocat echipa de securitate nationala pe tema situatiei din Siria

Barack Obama a convocat echipa de securitate nationala, sambata dimineata, pentru a discuta despre reactia fata de atacul cu arme chimice produs pe 21 august la Damasc. Avem o gama de optiuni si vom.

CONFLICTUL DIN SIRIA. Au fost folosite arme chimice vezi reactia americanilor

Secretarul american de Stat, John Kerry, a afirmat ca au fost folosite arme chimice, saptamana trecuta, in Siria, considerand ca aceasta este o indecenta morala pentru care responsabilii trebuie sa raspunda, relateaza AFP, citat de Mediafax.

Tensiunile din Siria pun presiune asupra leului

Cursul de referinta anuntat de Banca Nationala a Romaniei a urcat marti cu 1,14 bani, la 4,4402 lei/euro, intr-o piata unde cotatiile au trecut de 4,44 lei/euro inca din prima ora, in linie cu deprecierile inregistrate de monedele statelor din regiune,.

Titus Corlatean: Romania este ingrijorata de situatia din Siria

Romania este ingrijorata de deteriorarea situatiei din Siria, a declarat, marti, ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlatean, apreciind ca este important ca misiunea ONU aflata in aceasta tara sa poata.

1-click aici: Amazon permite sa cumperi lucruri din terte aplicatii Android

Amazon, cel mai mare retailer online din lume, permite achizitionarea de bunuri din interiorul aplicatiilor terte, printr-un singur click, scrie Wall Street Journal . Acest lucru inseamna ca utilizatorii vor putea cumpara, de exemplu, un calendar real.

TOPUL companiilor de distributie de film: MediaPro Distribution are aproape jumatate din piata

Cele mai mari 15 companii de distributie de film au avut anul trecut venituri de 32,4 milioane de euro, cel mai mare jucator, MediaPro Distribution, controland 47,2% din piata, conform datelor Ministerului de Finante centralizate de Wall-Street. ro.

Am vizitat cateva dintre cele mai frumoase vile din Bucuresti: care este preferata ta?

In ultimele 3 luni Wall-Street. ro a vizitat cateva dintre cele mai frumoase cladiri istorice din Bucuresti. Iti propunem sa faci alaturi de noi un tur retrospectiv prin o parte din cladirile emblema ale Romaniei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )