Libnet.ro
UNICEF

15 Iun.

Wikipedia are probleme in Rusia din cauza... drogurilor. De ce e interzis site-ul

Adevărul Adevărul,
Wikipedia are probleme in Rusia din cauza... drogurilor. De ce e interzis site-ul

Wikipedia este cea mai mare librarie online, dar sunt unele articole din ea care deranjeaza oameni, tari si guverne. Recent, Rusia vrea blocarea unei pagini din Wikipedia. continuă pe Adevărul

Germania: Sediul central al Partidului Social-Democrat a fost evacuat din cauza unei amenintari cu bomba

Sediul central al Partidului Social-Democrat german a fost evacuat, marti dupa-amiaza, din cauza unei amenintari cu bomba, informeaza agentia DPA. Cladirea centrala a SPD a fost evacuata marti dupa-amiaza,.

Accident stupid pe DN1: Un sofer s-a rasturnat cu masina din cauza unei viespi

Un sofer a lovit un cap de pod si s-a rasturnat cu masina, luni seara, pe DN1, la kilometrul 259, la limita cu judetul Brasov, din cauza unei viespi care a intrat in masina, potrivit IPJ Sibiu, informeaza.

Euro atinge maximul ultimelor 6 luni fata de dolar, din cauza temerilor provocate de economia Chinei

Euro a urcat, luni, la maximul ultimelor sase luni si jumatate in raport cu dolarul, in timp ce yenul a ajuns la cel mai ridicat din ultima luna si jumatate. Astfel, investitorii au renuntat la ctivele considerate riscante in favoarea unor plasamente mai sigure, din cauza perspectivei de incetinire a economiei chineze.

Simona Halep s-a retras de la Connecticut Open din cauza unei accidentari

Jucatoarea de tenis Simona Halep s-a retras de la Connecticut Open, din cauza unei accidentari la coapsa stanga, dupa ce a disputat duminica finala turneului de la Cincinnati. imi pare foarte rau ca trebuie sa.

Versiunea in limba rusa a Wikipedia, blocata pentru scurt timp din cauza unui articol despre canabis

O agentie guvernamentala rusa le-a solicitat, luni, furnizorilor de internet sa blocheze accesul la o pagina Wikipedia, in limba rusa, deoarece continea informatii interzise despre un tip de canabis, dar site-ul a fost deblocat dupa ce articolul respectiv a fost editat.

China: Orasul Interzis, inchis doua saptamani din cauza paradei militare dedicate celui de-al doilea Razboi Mondial

Autoritatile chineze au anuntat inchiderea pentru public a Orasului Interzis in perioada 22 august - 3 septembrie, cand va avea loc in aceasta zona o parada militara dedicata comemorarii celui de-al Doilea.

Nava fabricata la un santier din Galati, retrimisa de Canada in Romania din cauza unor probleme

Autoritatile provinciei canadiene Newfoundland Labrador au decis retrimiterea in Romania, pentru reparatii, a unui feribot construit la un santier naval din Galati, din cauza unor probleme tehnice la motor, care ar fi de fabricatie germana, informeaza site-ul postului CBC, citat de Mediafax.

Nava fabricata la un santier din Romania, retrimisa de Canada in tara, din cauza unor probleme

Autoritatile provinciei canadiene Newfoundland Labrador au decis retrimiterea in Romania, pentru reparatii, a unui feribot construit la un santier naval din Galati, din cauza unor probleme tehnice la motor.

Nava fabricata la un santier din Galati, retrimisa de Canada in Romania din cauza unor probleme

Autoritatile provinciei canadiene Newfoundland Labrador au decis retrimiterea in Romania, pentru reparatii, a unui feribot construit la un santier naval din Galati, din cauza unor probleme tehnice la motor,.

Probleme pentru familia Becali. Totul din cauza unei femei

Se pare ca problemele se tin lant de familia Becali. Mai exact, dupa esecul inregistrat cu pierderea clubului de fite din Miami, o alta problema s-a ivit in familia latifundiarului. Iar de aceasta data, se.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15 Iun.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )