Libnet.ro
UNICEF

23:30

WTA Beijing: Monica Niculescu, victorie categorica in fata Johannei Konta

Hotnews Hotnews,
 WTA Beijing: Monica Niculescu, victorie categorica in fata Johannei Konta

Monica Niculescu 65 WTA) s-a calificat, duminica, in turul doi al turneului Premier Mandatory de la Beijing, dupa ce a invins-o pe Johanna Konta 7 WTA si cap de serie numarul sase), scor 6-1, 6-2. continuă pe Hotnews

Magica Monica: Niculescu a produs surpriza zilei la Beijing. Victorie zdrobitoare cu o adversara din Top 10

Monica Niculescu 65 WTA) a facut un meci fantastic in turul I la China Open, trecand de o jucatoare cu care si Simona Halep s-a chinuit in acest an.

Monica Niculescu o spulbera pe Johanna Konta la Beijing

Victorie mare obtinuta de Monica Niculescu, duminica, in primul tur al puternicului Open al Chinei de la Beijing.

Victorie uriasa pentru Monica Niculescu. VIDEO

Monica Niculescu a eliminat-o pe Johanna Konta duminica, in primul tyur al turneului de categorie Premier Mandatory de la Beijing, scor 6-1, 6-2, dupa 65 de minute de joc, scrie digisport. in runda.

WTA Beijing: Simona Halep o va intalni in primul tur pe Alison Riske

Simona Halep 2 WTA), favorita numarul doi, se va duela cu americanca Alison Riske 51 WTA), in primul tur al turneului de categorie Premier Mandatory de la Beijing 30 septembrie - 8 octombrie), dotat cu premii totale de 6. 679 dolari. Tot in prima runda, Monica Niculescu o va intalni pe Johanna Konta, iar Cirstea o va infrunta pe Mona Barthel.

Monica Niculescu a invins-o pe Johanna Konta si s-a calificat in turul doi al turneului de la Beijing

Monica Niculescu a invins-o in doua seturi, 6-1, 6-2, pe britanica Johanna Konta, favorita numarul 6, intr-o partida din primul tur al turneului de la Beijing.

WTA Beijing: Simona Halep vs Magdalena Rybarykova se va disputa luni, dupa ora 13:30

Organizatorii turneului Premier Mandatory de la Beijing au anuntat programul zilei de luni, meciul dintre Simona Halep 2 WTA) si Magdalena Rybarykova 28 WTA), din turul doi, urmand sa fie ultimul al zilei de pe terenul Lotus.

WTA Beijing: Simona Halep vs Magdalena Rybarikova se va disputa luni, dupa ora 13:30

Organizatorii turneului Premier Mandatory de la Beijing au anuntat programul zilei de luni, meciul dintre Simona Halep 2 WTA) si Magdalena Rybarikova 28 WTA), din turul doi, urmand sa fie ultimul al zilei de pe terenul Lotus.

WTA Beijing: Sorana Cirstea, in turul doi

Sorana Cirstea 46 WTA) s-a calificat, sambata, in turul doi al turneului Premier Mandatory China Open, de la Beijing, competitie dotata cu premii totale in valoare de 6. 679 de dolari.

WTA Beijing: Magdalena Rybarikova a invins-o pe Eugenie Bouchard si o va intalni pe Simona Halep in turul doi

Magdalena Rybarikova s-a calificat, duminica, in turul doi al turneului Premier Mandatoryde la Beijing, dupa ce a invins-o in doua seturi, scor 6-4, 6-3, pe Eugenie Bouchard. In urmatoarea partida, sportiva din Slovacia o va intalni pe Simona Halep favorita numarul doi).

WTA Beijing: Simona Halep si Sorana Cirstea vor evolua sambata

Simona Halep si Sorana Cirstea vor debuta sambata la turneul de categorie Premier Mandatory de la Beijing 30 septembrie - 8 octombrie), dotat cu premii totale de 6. 679 dolari. Halep o va infrunta pe americanca Alison Riske, in timp ce Cirstea o va avea adversara pe germana Mona Barthel.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2151 seconds )