Libnet.ro
UNICEF

09:45

WTA Hobart: Monica Niculescu a castigat duelul romanescu cu Irina Begu; Mihaela Buzarnescu, in sferturi la competitia australiana

Hotnews Hotnews,
 WTA Hobart: Monica Niculescu a castigat duelul romanescu cu Irina Begu; Mihaela Buzarnescu, in sferturi la competitia australiana

Monica Niculescu s-a calificat, marti, in optimile turneului WTA de la Hobart, dupa ce a castigat duelul romanesc cu Irina Begu, scor 6-3, 6-2. La aceeasi competitiei, Mihaela Buzarnescu este deja in sferturi: 7-5, 6-4 cu Anna-Lena Friedsam. continuă pe Hotnews

WTA Hobart: Monica Niculescu a castigat duelul romanesc cu Irina Begu; Mihaela Buzarnescu, in sferturi la competitia australiana

Monica Niculescu s-a calificat, marti, in optimile turneului WTA de la Hobart, dupa ce a castigat duelul romanesc cu Irina Begu, scor 6-3, 6-2. La aceeasi competitiei, Mihaela Buzarnescu este deja in sferturi: 7-5, 6-4 cu Anna-Lena Friedsam.

WTA Hobart: Monica Niculescu s-a calificat pe tabloul principal - Duel cu Irina Begu in runda inaugurala

Monica Niculescu 79 WTA) s-a calificat, duminica, pe tabloul principal al turneului de 250. 000 de dolari de la Hobart, faza a competitiei unde o va intalni in primul tur pe Irina-Camelia Begu 43 WTA si cap de serie numarul 4).

Duel romanesc la in Tasmania. Cum s-a terminat disputa dintre Irina Begu si Monica Niculescu, la turneul de la Hobart

Irina Begu si Monica Niculescu s-au intalnit in primul tur al turneului de la Hobart, ultimul dinaintea inceperii Australian Open.

WTA Hobart, calificari: Monica Niculescu, in turul doi; Ana Bogdan, eliminata

Monica Niculescu 79 WTA si cap de serie numarul 4) a invins-o, sambata, cu scorul de 6-2, 6-0, pe australianca Alison Bai 481 WTA - beneficiara a unui wild card) in primul tur al calificarilor turneului WTA de la Hobart. Competitia este dotata cu premii totale in valoare de 250. 000 de dolari.

WTA Hobart: Sorana Cirstea, eliminata in turul intai

Sorana Cirstea 37 WTA) a parasit turneul WTA de la Hobart din primul tur, jucatoarea noastra fiind depasita in doua seturi, scor 7-5, 6-3, de Heather Watson Marea Britanie - 74 WTA).

WTA Hobart: Mihaela Buzarnescu, in turul doi - Victorie mare cu Alize Cornet

Mihaela Buzarnescu 56 WTA) s-a calificat, duminica, in turul doi al turneului de Hobart, competitie dotata cu premii totale in valoare de 250. 000 de dolari, dupa ce a invins-o pe Alize Cornet Franta - locul 38 WTA si cap de serie numarul 4).

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )