Libnet.ro
UNICEF

05:45

WTA Shenzhen: Irina Begu, in semifinale dupa ce a invins-o pe Timea Babos

Hotnews Hotnews,
 WTA Shenzhen: Irina Begu, in semifinale dupa ce a invins-o pe Timea Babos

Irina-Camelia Begu 43 WTA), favorita numarul patru, este prima jucatoare calificata in semifinalele turneului de la Shenzhen. Romanca a trecut in sferturi de Timea Babos Ungaria, locul 56 WTA), cap de serie numarul opt, scor 7-5, 7-5. continuă pe Hotnews

WTA Shenzhen: Irina Begu, in sferturile competitiei

Irina Begu 43 WTA si favorita numarul patru) s-a calificat, miercuri, in sferturile de finala ale turneului de la Shenzhen. Jucatoarea noastra a invins-o pe Ekaterina Alexandrova 96 WTA, din Rusia), scor 4-6, 6-1, 6-2.

WTA Shenzhen: Irina Begu si Simona Halep vor evolua joi in sferturile turneului

Irina-Camelia Begu, locul 43 WTA si cap de serie numarul 4, va deschide seria sferturilor de finala ale turneului de la Shenzhen, joi, de la ora 06:00 cu sportiva Timea Babos din Ungaria, locul 56 WTA si cap de serie numarul 8. Simona Halep, locul I WTA, va intra pe terenul central nu inainte de ora 09:00, pentru partida cu Arina Sabalenka din Belarus, locul 73 WTA, in aceeasi faza a competitiei.

WTA Shenzhen: Partida dintre Halep si Begu se va disputa vineri, de la ora 08.00

Organizatorii turneului de la Shenzhen au anuntat programul partidelor din semifinale, Simona Halep si Irina Begu urmand sa evolueze vineri, de la ora 08. 00 ora Romaniei). Tot vineri, cele doua jucatoare vor disputa si confruntarea din semifinalele probei de dublu a competitiei din China. Participa la sondajul din articol: Va castiga Simona Halep turneul de la Shenzhen?.

WTA Shenzhen: Simona Halep, Irina Begu si Ana Bogdan vor evolua miercuri la competitia asiatica

Romania va avea miercuri trei reprezentante care vor evolua pe tabloul de simplu de la Shenzhen in faza optimilor), ziua fiind deschisa de Irina Begu. Vor urma Simona Halep si Ana Bogdan.

Irina Begu s-a calificat in semifinala turneului de la Shenzhen, unde ar putea sa o intalneasca pe Simona Halep

Irina Begu s-a calificat joi in semifinalele turneului WTA de la Shenzhen China), informeaza Agerpres. Romanca, a patra favorita a turneului, a invins-o in sferturi pe unguroaica.

WTA Shenzhen: Maria Sharapova isi doreste o finala cu Simona Halep: E genul de meci pe care il asteapta toata lumea

Dupa calificarea in semifinalele turneului de la Shenzhen, Maria Sharapova 59 WTA) a declarat ca si-ar dori sa joace impotriva numarului 1 mondial, in cazul in care va ajunge in ultimul act al competitiei. E genul de meci pe care il asteapta toata lumea, a afirmat rusoaica. De partea cealalta, Simona Halep a spus ca nu se gandeste la finala, ci la partida de vineri, cu Irina Begu.

Victorie pentru Irina Begu! Tenismena s-a calificat in sferturile turneului WTA din China

Irina Begu a primit o veste extraordinara miercuri, si anume ca s-a calificat in sferturile de finala ale turneului WTA de la Shenzhen din China. Tenismena romanca a invins-o in meci pe.

Irina Begu a revenit spectaculos si s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Shenzhen

Irina Begu a reusit sa intre in primele opt jucatoare ale turneului de la Shenzhen, dupa o victorie muncita obtinuta in aceasta dimineata.

Simona Halep - Irina Begu deschide ziua de vineri! S-a stabilit ora meciului dintre ele doua romance, de la Shenzhen

Simona Halep si Irina Begu deschid ziua la Shenzhen, urmand a se confrunta maine dimineata in prima semifinala a turneului.

Simona Halep si Irina Begu deschid ziua de vineri! S-a stabilit ora meciului dintre ele doua romance, de la Shenzhen

Simona Halep si Irina Begu deschid ziua la Shenzhen, urmand a se confrunta maine dimineata in prima semifinala a turneului.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )