Libnet.ro
UNICEF

05:15

Xiaomi ajunge pe lista neagra a lui Trump. Care sunt consecintele

Adevărul Adevărul,
Xiaomi ajunge pe lista neagra a lui Trump. Care sunt consecintele

Administratia Trump a clasificat Xiaomi ca o companie militara comunista chineza, plasand-o astfel pe lista neagra, acolo unde se afla deja Huawei. continuă pe Adevărul

Administratia Trump a sanctionat oficiali ai unor companii chineze de stat si a inclus pe o lista neagra noua companii, care au legaturi cu armata Chinei

Administratia Trump a anuntat, joi, sanctiuni impotriva unor oficiali ai unor companii chineze de stat si a inclus pe o lista neagra noua companii. intre companii se numara gigantul din industria petrolului CNOOC, producatorul de avioane Comac si producatorul de smartphone-uri Xiaomi, transmite Reuters.

Trump reinclude Cuba pe lista neagra a statelor care sponsorizeaza terorismul

Pe ultima suta de metri a mandatului sau, presedintele american in exercitiu Donald Trump a reintrodus Cuba pe lista statelor care finanteaza terorismul, decizie care complica eforturile viitoarei administratii Biden de a relua relatiile cu Havana.

Donald Trump: in conditiile in care sunt anuntate noi demonstratii, fac un apel sa nu mai existe violente, incalcari ale legii sau acte de vandalism de niciun fel

Donald Trump, presedintele in exercitiu al SUA, a facut, miercuri, un apel la calm in conditiile in care sunt asteptate noi demonstratii in SUA. Mesajul lui Trump a fost publicat pe Twitter de secretarul sau.

Doar 8 centre de vaccinare antiCOVID, deschise in prima faza in Bucuresti, pentru a doua etapa a campaniei de imunizare. Care sunt acestea si cum se pot face programarile

Vaccinarea antiCOVID-19 in etapa a doua a campaniei de imunizare va incepe in Bucuresti in 18 ianuarie, in prima faza doar in 8 centre in care sunt organizate 23 de puncte de vaccinare, a anuntat joi Prefectura Capitalei.

NICUSOR DAN: Avem 300 - 350 de puncte de vaccinare care sunt gata sa fie date in lucru

Bucurestiul are intre 300 si 350 de centre de vaccinare care sunt gata sa fie date in lucru, in conditiile in care vineri incepe oficial cea de-a doua etapa a campaniei de vaccinare, a anuntat primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, conform Digi24.

Care sunt judetele rosii ale Romaniei, cu rata de incidenta de peste 3.00 la mia de locuitori

Ilfov este in continuare lider in topul judetelelor cu cea mai mare rata de incidenta. Lista judetelor rosii este completata de Timis, Bucuresti si Cluj, a anuntat Grupul de Comunicare Strategica.

in cate dosare penale este cercetat Liviu Dragnea in acest moment si care sunt acestea

Liviu Dragnea, fostul presedinte al PSD care in prezent ispaseste o pedeapsa cu inchisoarea pentru instigare la abuz in serviciu, s-a ales cu un nou dosar de coruptie. Fostul lider PSD este acuzat de procurorii.

Europarlamentar USR-PLUS: Muncitorii sezonieri romani din Marea Britanie platesc o taxa de 55 de lire de care sunt scutiti lucratorii din alte state UE

Romanii care doresc sa lucreze temporar in Marea Britanie platesc o taxa de 55 de lire care nu este aplicata si la muncitori sezonieri din alte state ale Uniunii Europene, spune europarlamentarul USR-PLUS Dragos Pislaru, fost ministru al muncii in guvernul Ciolos.

Romanii vor putea alege vaccinul impotriva noului coronavirus pentru imunizare: care sunt optiunile

La cateva zile dupa certificarea utilizarii celui de al doilea vaccin in Uniunea Europeana, romanii vor putea alege solutia de imunizare pentru care opteaza. Vaccinul anti-Covid de la.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )