Libnet.ro
UNICEF

14:45

Zece specializari din Romania, in primele 500 la nivel mondial. Vezi universitatile si disciplinele

România Liberă România Liberă,
Zece specializari din Romania, in primele 500 la nivel mondial. Vezi universitatile si disciplinele

A sasea editie a clasamentului universitatilor in functie de discipline a fost astazi lansat pe TopUniversities. com si include un record al disciplinelor analizate, fiind astfel cel mai mare clasament de acest fel. Universitatile romanesti au reusit sa se mentina la nivelul de anul trecut, cu 10 locuri in Top 500, pentru 6 programe de studiu. continuă pe România Liberă

Zece specializari din Romania, in primele 500 la nivel mondial. Vezi universitatile si disciplinele

A sasea editie a clasamentului universitatilor in functie de discipline a fost astazi lansat pe TopUniversities. com si include un record al disciplinelor analizate, fiind astfel cel mai mare clasament de acest fel. Universitatile romanesti au reusit sa se mentina la nivelul de anul trecut, cu 10 locuri in Top 500, pentru 6 programe de studiu.

Lovitura dura pentru presa din Romania. Care este cel mai citit ziar

Brosura retelei de magazineKauflandeste cea mai rasfoita publicatie tiparita din Romania, cu cifre de aproape zece ori mai mari decat cel mai citit ziar, potrivit ultimelor date ale.

Ministerul Sanatatii: Italia sustine ca exista legatura intre imbolnavirile cu E.Coli din Romania

Autoritatile din Italia au declarat ca exista o legatura clara intre imbolnavirile cu E. Coli din Romania si cazul copilului din Florenta, in cadrul unei teleconferinte de joi cu autoritatile din Romania si specialisti din CE, a declarat,.

Comisia Europeana a emis o alerta privind branza de oaie provenind din Romania/ Autoritatile din Italia sustin ca exista legatura intre imbolnavirile cu E.Coli din Romania

Comisia Europeana a emis o alerta privind posibila existenta a bacteriei Escherichia coli in branza de oaie provenind din Romania, dupa ce Italia a semnalat imbolnavirea copilului roman internat in Florenta, anunta Mediafax.

Volvo recheama in service 111 masini din Romania echipate cu motor diesel deoarece acesta se poate opri in mers

Volvo recheama in service 111 automobile din Romania modele S60, S60 Cross Country, V60, V60 Cross Country, XC60 si V70 echipate cu motor turbo diesel in cinci cilindri deoarece propulsorul se poate opri in mers si reporni, fapt ce pericliteaza siguranta condusului.

Topul oraselor cu cea mai mare suprafata de spatii comerciale din Romania: Timisoara urca sapte pozitii in top

Schimbari uriase in topul oraselor cu cea mai mare suprafata de centre comerciale moderne din Romania, un top in care Timisoara urca sapte pozitii si ajunge in lista celor mai mari trei orase din tara noastra, cu un total de peste 160. 000 mp la finele.

Consiliul Uniunii Scriitorilor din Romania a decis excluderea membrilor autodeclaratei 'conduceri a USR'

Consiliul Uniunii Scriitorilor din Romania USR) decis, luni, excluderea din Uniune a membrilor autodeclaratei 'conduceri a USR', respectiv a scriitorilor Ioana Craciunescu, Dan Iancu, Florin Iaru, Cosmin Perta, Valeriu Mircea Popa, Cristian Tiberiu Popescu, Octavian Soviany, Adrian Suciu, Cristian Teodorescu, Paul Vinicius, Daniel Vorona, potrivit Agerpres.

Ce este aceea o cula si cum arata cea mai veche locuinta boiereasca fortificata din Romania, scoasa la vanzare pentru jumatate mil. euro

Cula Greceanu, situata in Maldaresti-Valcea, este cea mai veche cula din Romania locuinta boiereasca fortificata, cu mai multe caturi, raspandita in sec. 18 in Oltenia n. red), dar si una dintre cele mai spectaculoase constructii de acest fel.

O prostituata din Romania este acuzata ca a santajat un preot din Austria

O prostituata din Romania este acuzata ca a santajat un preot din Austria. santajul a durat doi ani si jumatate, iar suma ceruta a ajuns la 400. 000 de euro.

Peste 20 de tone de produse lactate de la Bradet, retrase de pe piata din Romania. ANSVSA recomanda romanilor sa arunce produsele de la firma argeseana daca le au acasa

Peste 20 de tone de produse lactate de la Bradet au fost retrase de pe piata din Romania, iar conducererea Autoritatii Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA) recomanda romanilor sa arunce produsele de la firma argeseana daca le au acasa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2395 seconds )