Libnet.ro
UNICEF

01:05

Zeci de mineri refuza sa mai iasa din subteran: Acestia cer cresteri salariale si imbunatirea conditiilor de munca (VIDEO)

B1 B1,
Zeci de mineri refuza sa mai iasa din subteran: Acestia cer cresteri salariale si imbunatirea conditiilor de munca (VIDEO)

Protest spontan la Salina Slanic Prahova. Zeci de mineri au refuzat sa mai iasa din subteran dupa ce negocierile de marti cu sefii minei privind salariile au esuat. Oamenii spun ca li s-a promis ca de la. continuă pe B1

Protest spontan la Salina Slanic Prahova. Zeci de mineri refuza sa iasa din subteran

Minerii de la Salina Slanic din judetul Prahova au declansat, marti, un protest spontan, acestia fiind nemultumiti de salariile mici si de nivelul mic al investitiilor. Zeci de mineri se afla in subteran,.

Prahova, minerii de la Salina Slanic refuza sa iasa din subteran, in semn de protest fata de salarii

Minerii de la Salina Slanic din judetul Prahova au declansat, marti, un protest spontan, acestia fii.

Protest spontan la Salina Slanic din Prahova: zeci de mineri refuza sa iasa din subteran

Minerii de la Salina Slanic din judetul Prahova au declansat, marti, un protest spontan, acestia fiind nemultumiti de salariile mici si de nivelul mic al investitiilor, transmite Agerpres.

GREVA la Salina din Slanic! Zeci de MINERI REFUZA sa iasa la suprafata din cauza MASURILOR FISCALE

Un numar de 80 de mineri ai Salinei Slanic din judetul Prahova ameninta ca vor ramane in subteran in aceasta noapte din cauza salariilor mici. Minerii de la mina de sare din Slanic refuzasa iasa.

Ionut Dumitru: Locuintele romanilor sunt foarte vechi si au nevoie de modernizari si reabilitari. Suprafata locuibila medie este cea mai mica din Uniunea Europeana, de numai 41 de metri patrati

Locuintele romanilor sunt vechi si au nevoie de modernizari si reabilitari, iar suprafata locuibila este cea mai mica din Uniunea Europeana, a declarat luni Ionut Dumitru, economist-sef al Raiffeisen Bank Romania, in cadrul unei conferinte a Asociatiei Bancilor pentru Domeniul Locativ din Romania. Doar una din cinci locuinte este construita dupa 1990, iar suprafata medie locuibila a unui spatiu rezidential din Romania nu depaseste 41 mp, de peste doua ori mai mica comparativ cu media din UE - 90,1 mp, conform datelor prezentate de Dumitru.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2598 seconds )