Libnet.ro
UNICEF

17:30

Zeci de sahisti din mai multe judete si-au dat intalnire, sambata, la Vaslui

Adevărul Adevărul,
Zeci de sahisti din mai multe judete si-au dat intalnire, sambata, la Vaslui

Municipiul Vaslui va gazdui la sfarsitul acestei saptamani una dintre cele mai importante competitii nationale de sah, la care si-a anuntat prezenta si Elisabeta Polihroniade, care va sustine o partida demonstrativa de sah in aer liber, pe tabla amenajata in fata Inspectoratului de Politie. continuă pe Adevărul

Zeci de sahisti din din mai multe judete si-au dat intalnire, sambata, la Vaslui

Municipiul Vaslui va gazdui la sfarsitul acestei saptamani una dintre cele mai importante competitii nationale de sah, la care si-a anuntat prezenta si Elisabeta Polihroniade, care va sustine o partida demonstrativa de sah in aer liber, pe tabla amenajata in fata Inspectoratului de Politie.

METEO Cod galben de furtuni pentru Capitala si mai multe judete din tara

Bucurestiul si mai multe judete din tara se afla marti sub Cod galben de furtuni fiind asteptate averse ce pot depasi 20 de litri pe metru patrat si intensificari ale vantului ce pot lua aspect de vijelie.

METEO Cod galben de furtuni pentru mai multe judete din tara. Capitala a fost si ea sub avertizare

Mai multe judete din tara se afla marti sub Cod galben de furtuni fiind anuntateaverse ce pot depasi 20 de litri pe metru patrat si intensificari ale vantului ce pot lua aspect de vijelie. Bucurestiul, dar si judetele Ilfov si Brasov au fost si ele sub aceasta averteizare.

Resita: O persoana a fost ranita in urma unui conflict intre doua grupari. Politia a intervenit, tragand mai multe focuri de arma

Un conflict a izbucnit, marti seara, intre doua grupuri dinResita, o persoana fiind ranita la fata. Politistii au intervenit pentru a aplana conflictul, fiind nevoiti sa traga mai multe focuri de.

Oficial UE: Europa ar trebui sa se astepte la mai multe atacuri teroriste

Coordonatorul activitatii antiteroriste la nivelul Uniunii Europene a avertizat asupra vulnerabilitatii continentului nostru fata de amenintarea atacurilor teroriste, atragand atentia ca Europa se poate astepta la mai multe atacuri la scara mica.

Uzina Dacia din Mioveni, tot mai aproape de a fabrica modele Renault, pe masura ce mai multe Dacia sunt produse in Maroc

Cu uzine auto amplasate strategic, in tari in care productia costa putin, cum sunt Romania si Maroc, Grupul Renault se vede in postura de a redistribui modelele pe care le fabrica in cele doua unitati de productie, iar scenariul in care la Mioveni vor fi produse mai multe modele Renault, iar in Tanger mai multe Dacia, capata contur. A aparut in octombrie anul trecut linia 2 de la Tanger unde se pot produce ceea ce numim noi X52, deci produsele Logan, Sandero. Nu se produce Duster, deocamdata, acolo. Ceea ce ne da o oarecare flexibilitate pentru ca daca din diferite motive avem interesul sa mutam 10. 000 de Sandero dintr-o parte in alta ne permite sa producem mai mult Duster aici, spre exemplu. Deci de Renault nu vorbim deocamdata in Romania. Cu siguranta am putea vorbi peste cativa ani, a declarat Radu Mavrodin, directorul de resurse umane pentru Renault in Romania si in regiunea EUROMED, intr-o discutie restransa cu presa.

Alcoolul consumat inainte de a urca la volan face tot mai multe victime. Peste 500 de oameni au murit in ultimii 4 ani

Peste 500 de oameni au murit si aproape 3. 500 au fost raniti in ultimii 4 ani din cauza soferilor care se urca bauti la volan. Politistii spun ca peste 76. 000 de persoane au ramas fara permis de conducere.

Sosirile si innoptarile turistilor, mai multe decat anul trecut

Atat sosirile, cat si innoptarile in structurile de primire turistica cu functiuni de cazare au consemnat, in aprilie, cresteri cu 3,7%, respectiv cu 10,9% comparativ cu luna corespunzatoare din anul precedent, potrivit Institutului National de Statistica INS).

Un vulcan din Indonezia a erupt: Mai multe zboruri au fost anulate

Un vulcan din indonezia a erupt, vineri, iar norul de cenusa generat a provocat anularea a numeroase zboruri din regiune, relateaza AFP. Vulcanul Sangeang Api a intrat in eruptie vineri si cenusa se indrepta spre.

COD PORTOCALIU si COD GALBEN de inundatii pe mai multe rauri din tara, pana duminica, la ora 18.00

Hidrologii au emis, sambata, avertizari Cod portocaliu si Cod galben de inundatii pe unele rauri din bazinele hidrografice Olt, Arges, Ialomita, Siret, Prut dar si pe raurile din Dobrogea, valabile pana.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )