Libnet.ro
UNICEF

07:45

Un vulcan din Indonezia a erupt: Mai multe zboruri au fost anulate

B1 B1,
Un vulcan din Indonezia a erupt: Mai multe zboruri au fost anulate

Un vulcan din indonezia a erupt, vineri, iar norul de cenusa generat a provocat anularea a numeroase zboruri din regiune, relateaza AFP. Vulcanul Sangeang Api a intrat in eruptie vineri si cenusa se indrepta spre. continuă pe B1

Eruptie spectaculoasa in Indonezia. Mai multe zboruri in regiune au fost anulate

Un nor de cenusa gigantic, generat de eruptia unui vulcan in Indonezia, se indrepta sambata catre Australia, provocand anularea a numeroase zboruri in regiune, scrie AFP. Vulcanul Sangeang.

O romanca a fost gasita in stare grava la periferia Romei. Femeia a fost injunghiata de mai multe ori

O romanca din Italia a ajuns la spital in stare grava dupa ce a fost injunghiata de mai multe ori si abandonata la periferia Romei. Femeia are in jur de 30 de ani, dar nu i se stie identitatea si nu avea.

Moscova anunta ca mai multe mii de militari au fost retrasi de la frontiera cu Ucraina

Moscova continua sa mentina zeci de mii de oameni la granita cu Ucraina, desi mai multe mii de militari au fost retrasi deja din zona. Fortele rusesti continua sa se repozitioneze si sa se.

FOTO VIDEO Sate vasluiene sub ape. O ploaie torentiala a facut ravagii in mai multe localitati

Marti seara, o rupere de nori a inundat mai multe localitati limitrofe Barladului. in mai putin de o ora, comunele Zorleni si Bacani au fost maturate de siroaie de apa. in urma a ramas mocirla si gunoiaele impinse de ape.

VIDEO Furtuna puternica vineri in Cluj Napoca, mai multe strazi inundate

O ploaie torentiala insotita de vant puternic a inundat, vineri dupa-amiaza, mai multe strazi orasul Cluj Napoca, transmite NewsCluj. ro. Potrivit sursei citate, vantul a suflat cu peste 50 de km/h.

UPC adauga Disney Junior in grila de programe, devenind furnizorul cu cele mai multe canale de desene din Romania

UPC Romania isi extinde grila de canale digitale prin lansarea postului Disney Junior, devenind astfel operatorul telecom care ofera cele mai multe canale de desene animate din Romania, 10. Disney Junior este disponibil clientilor de televiziune digitala pe pozitia 508.

Franta este tara din UE cu cele mai multe atacuri teroriste petrecute in 2013

Tara care in 2013 s-a confruntat cu cele mai multe atacuri teroriste sau infractiuni legate de terorism din intreaga Uniune Europeana este Franta, anunta cel mai recent raport Europol. Astfel, din totalul de 152.

Mai multe sanse pentru someri: rata locurilor de munca este mai mare in primele luni ale anului

Rata locurilor de munca vancate a ajuns in primul trimestru la 0,9% dupa o crestere cu 0,24 puncte procentuale fata de perioada similara a anului trecut, iar numarul de locuri de munca vacanta a ajuns la 32. 000, cele mai multe fiind in activitati de.

Programul Rabla: o unitate militara a luat cele mai multe tichete

Administratia Fondului pentru Mediu AFM) a distribuit pana in prezent 238 de tichete din cele 3. 000 destinate firmelor si institutiilor in Programul Rabla, cele mai multe, 94, fiind adjudecate de o unitate militara din Capitala, iar 51, de.

UPDATE Meteorologii au emis mai multe avertizari de Cod galben de furtuni

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, miercuri, mai multe avertizari de Cod galben de furtuni, fiind anuntate intensificari ale vantului si cantitati de apa ce vor atinge si depasi 25 de litri pe metru patrat.

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.225 seconds )