Libnet.ro
UNICEF

20:00

Zeita de la Montreal, mesaj pentru Simona Halep. Ce i-a transmis Nadia Comaneci inainte de meciul care va avea loc maine

Antena3 Antena3,
Zeita de la Montreal, mesaj pentru Simona Halep. Ce i-a transmis Nadia Comaneci inainte de meciul care va avea loc maine

Meciul dintre Simona Halep, locul 3 WTA si Serena Williams locul 1WTA a fost caracterizat de fosta gimnasta drept confruntarea titanilor. Nadia Comaneci a scris pe contul ei de Twitter: infruntarea titanilor. continuă pe Antena3

Victorie pentru Simona Halep la Miami. Romanca s-a calificat in sferturi

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, a invins-o, marti, cu scorul de 6-3, 7-5, pe Flavia Pennetta din Italia, locul 28 WTA si cap de serie numarul 15, calificandu-se in.

Serena, povestea. Cine este cel mai puternic adversar posibil pentru Simona Halep

La 33 de ani, cu sute de meciuri castigate in spate si 18 titluri de Slam in cont, Serena Williams inca mai are emotii. Are de fiecare data emotii. Are si dubii, de asemenea.

Nadia Comaneci alaturi de Simona Halep inaintea infruntarii titanilor cu Serena Williams

Cea mai mare gimnasta din toate timpurile, Nadia Comaneci, a publicat pe Twitter un mesaj de sustinere pentru Simona Halep inaintea meciului cu Serena Williams din semifinalele turneului de la Miami.

LIVE TEXT WTA Miami: Simona Halep vs Sloane Stephens (02:00)

Simona Halep o va intalni pe Sloane Stephens in sferturile turneului Premier Mandatory de la Miami. Meciul va incepe la ora 02:00 ora Romaniei) si va fi in direct pe Dolcesport 1 si LiveText pe HotNews. ro. Pregatiti pentru Halep? :) In 15 minute incepe o noua aventura spre varful WTA pentru Simona Halep. Haideti sa comentam impreuna partida, jocul si atmosfera.

Simona Halep la Miami. Cifrele care o fac unica pe Simona si ce obiective si-a fixat Halep: As vrea, in aceasta viata, sa iau un Grand Slam

Indiferent de rezultatul meciului cu Serena Willliams, din semifinalele Miami Open, Simona Halep a atins cateva cifre impresionante, fiind cea mai buna jucatoare a sezonului.

VIDEO WTA Miami: Simona Halep vs Sloane Stephens 6-1; 7-5 / Simona este in semifinala cu Serena

Simona Halep a invins-o, miercuri seara, pe americanca Sloane Stephens in sferturile turneului Premier Mandatory de la Miami, scor 6-1, 7-5, si va juca in semifinala impotriva numarului unu mondial, Serena Williams. Am avut un prim set dominat categoric si castigat de Simona in 26 minute. Romanca a condus cu 3-0 in setul doi, dar s-a relaxat usor, iar Stephens a profitat si a castigat 4 game-uri la rand. Simona a revenit insa la tenisul practicat in primul set si a reusit un nou break inchizand apoi setul. Semifinale: Simona Halep vs Serena Williams; Carla Suarez Navarro vs Andrea Petkovic. Halep: Nu am nimic de pierdut cu Serena. Maine este un nou meci si cred ca pot castiga din nou cu eaAtmosfera Nick Saviano, catre Stephens: 'If she can beat you doing that, god bless her'.

Presa internationala: Simona Halep parca zboara

Simona Halep a ajuns printre cele mai bune opt jucatoare de la Miami turneu de categorie Premier Mandatory), dupa ce a invins-o pe Flavia Pennetta. Presa internationala o lauda pe sportiva din Romania: Halep parca zboara. 13 la rand pentru Simona, jucatoare care arata o forma senzationala.

Simona Halep - Serena Williams la Miami Open:adevarul.ro le ofera solutia celor care nu pot vedea meciul mult asteptat la televizor

Simona Halep si Serena Williams vor juca, de la ora 04. 00, in semifinala Miami Open. Halep si Williams ar fi trebuit sa se intalneasca in semifinalele turneului de laIndian Wells, insa partida nu s-a mai disputat, dupa ce americanca s-a accidentat. La Miami Open insa, confruntarea va avea loc, cu siguranta, insa ea ridica o problema pentru fanii Simonei.

Simona Halep - Serena Williams la Miami:adevarul.ro le ofera solutia celor care nu pot vedea meciul mult asteptat la televizor

Simona Halep si Serena Williams vor juca, de la ora 04. 00, in semifinala Miami Open. Halep si Williams ar fi trebuit sa se intalneasca in semifinalele turneului de laIndian Wells, insa partida nu s-a mai disputat, dupa ce americanca s-a accidentat. La Miami Open insa, confruntarea va avea loc, cu siguranta, insa ea ridica o problema pentru fanii Simonei.

Ce spune Simona Halep despre intalnirea cu Serena Williams

Simona Halep o va intalni pe Serena Williams in semifinalele de la Miami Open in ceea ce va fi a cincea confruntare directa a celor doua. Williams conduce 3-1, dar Halep este increzatoare ca poate obtine al doilea sau succes dupa cel din faza grupelor Turneului Campioanelor din Singapore.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )