Libnet.ro
UNICEF

01:05

Zone din Bucuresti, Ilfov si Giurgiu raman joi fara curent electric

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
 Zone din Bucuresti, Ilfov si Giurgiu raman joi fara curent electric

Mai multe zone din Bucuresti si din judetele Ilfov si Giurgiu raman joi, temporar, fara curent electric, in urma unor lucrari de revizii, reparatii si modernizari in reteaua de distributie, planificate de Enel Distributie Muntenia S. , conform unor surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Zone din trei judete, fara curent electric

Locuitorii mai multor zone din Bucuresti si din judetele Ilfov si Giurgiu raman joi, temporar, fara curent electric, din cauza unor lucrari de revizii, reparatii si modernizari in reteaua de distributie, planificate de Enel Distributie Muntenia S.

Zone din trei judete, fara curent electric

Locuitorii mai multor zone din Bucuresti si din judetele Ilfov si Giurgiu raman miercuri, temporar, fara curent electric, din cauza unor lucrari de revizii, reparatii si modernizari in reteaua de distributie, planificate de Enel Distributie Muntenia S.

Zone din trei judete, fara curent electric

Locuitorii mai multor zone din Bucuresti si din judetele Ilfov si Giurgiu raman, marti, fara curent electric, din cauza unor lucrari de revizii, reparatii si modernizari in reteaua de distributie, efectuate de Enel Distributie Muntenia,.

Primele masuri ale ministrului Culturii. Corina Suteu: Johan Kobborg ramane la Opera Nationala din Bucuresti

Noul ministru al Culturii, Corina Suteu, a vorbit, joi, intr-o conferinta de presa, despre situatia de la Opera, precizand ca balerinul si coregraful Johan Kobborg ramane in institutie.

A fost scandal cu manele si cutite in tramvaiul 41 din Bucuresti

A fost scandal cu manele si cutite in tramvaiul 41 din Bucuresti. Doi indivizi au terorizat calatorii la o ora la care tramvaiul era plin cu parinti si copii. Cei doi cutitari au atacat un calator,.

Alimentarea cu electricitate, intrerupta in Bucuresti si Ilfov. Ce zone sunt afectate

Ca urmare a lucrarilor planificate de revizii, reparatii si modernizari in reteaua de distributie, alimentarea cu energie electrica este intrerupta in cursul zilei de miercuri pe mai multe strazi din Bucuresti, dar si in anumite zone din Ilfov, dupa cum anunta Enel Distributie Muntenia S.

Pavilionul de Arta Bucuresti- Art Safari incepe joi, 5 mai

Cea de-a treia editie a Pavilionului de Arta Bucuresti - Art Safari, cea mai mare expozitie de arta din Romania, va avea loc in centrul capitalei, la Palatul Dacia-Romania, in perioada 5 si 15 mai. Astfel, timp de 11 zile Bucurestiul va fi cucerit de arta de patrimoniu, moderna sau contemporana.

Perchezitii la firme si patroni din Bucuresti si judetele Brasov si Gorj, intr-un dosar de evaziune

Politistii din Gorj efectueaza joi, opt perchezitii, in municipiul Bucuresti si in judetele Gorj si Brasov, la persoane banuite ca au cauzat un prejudiciu de 750. 000 de lei, prin evaziune fiscala.

Cartierul din Bucuresti unde apartamentele s-au ieftinit cu 10.000 de euro

Locuintele din zonele bucurestene 13 Septembrie, Dristor si Drumul Taberei s-au ieftinit in luna aprilie, comparativ cu martie, astfel ca pretul mediu al unui.

Beatrice Rancea, propusa ca director al Operei din Bucuresti

Noului ministru al Culturii, Corina Suteu, i s-a dat din partea vicepremierului Vasile Dincu mutarea in plic in ceea ce priveste directia Operei Nationale Bucuresti. El a propus-o ca director pe Beatrice Rancea, actualmente manager la Opera din Iasi, unde a avut cu adevarat rezultate exceptionale, scotand acea institutie de spectacol din anonimat.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )