Libnet.ro
UNICEF

20:15

2018. Maia Sandu a devenit presedintele Unirii: Europa aplauda solidara.

Adevărul Adevărul,
2018. Maia Sandu a devenit presedintele Unirii: Europa aplauda solidara.

Anul 2018. Romania se pregateste de alegeri. Un candidat domina sondajele de opinie:Maia Sandu. Istoria tinde sa se repete, din moment ce aceasta de doi ani este presedintele celui de al doilea stat romanesc: Republica Moldova. continuă pe Adevărul

Igor Dodon cere Romaniei sa stimeze independenta Republicii Moldova. Candidatul socialist sustine ca exista un plan pentru unirea cu Romania, in anul 2018. Maia Sandu spune ca nu stie nimic

Candidata pro-europeana la presedintia Republicii Moldova, Maia Sandu, dezminte informatiile ca s-ar fi intalnit si ar fi discutat cu Victoria Nuland pe tema unirii dintre Romania si Republica Moldova.

Joseph Daul si Hans van Baleen anunta spijinul lor pentru Maia Sandu: Tinerii si diaspora trebuie sa fie uniti si sa voteze masiv ca schimbarea sa aiba loc!

Presedintele Partidului Popular European, Joseph Daul, si presedintele Aliantei Liberalilor si Democratilor pentru Europa ALDE) Hans van Baalen, au emis joi, 10 noiembrie, o declaratie comuna in care isi manifesta sprijinul pentru Maia Sandu in alegerile din 13 noiembrie.

Basescu: Sunt cetatean al Republicii Moldova si voi vota Maia Sandu! Vreau sa-i indemn pe toti moldovenii sa faca la fel (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu, recent devenit si cetatean al Republicii Moldova, i-a indemnat pe toti moldovenii sa voteze in turul al doilea al alegerilor prezidentiale cu Maia Sandu, caci.

Alegeri Republica Moldova. Maia Sandu: Am cetatenia romana! Dodon: Interesele carei tari veti apara?

O noua runda de dezbateri electorale a avut loc joi, 10 noiembrie, la postul public de televiziune Moldova1, intre Igor Dodon si Maia Sandu. Una dintre discutiile aprinse dintre candidatii la prezidentiale a fost legata de cetatenia romana. in timp ce socialistul considera ca un presedinte de stat nu trebuie sa detina dubla cetatenie, presedintele PAS nu vede o problema in acest sens.

Dodon, catre Maia Sandu: Totusi poate mergem la film? Sandu: La cate pacate ati facut mai bine ati merge la biserica!

Dezbaterile electorale din seara de 10 noiembrie de la Moldova1 au atins si subiectul Bisericii. Dupa ce Igor Dodon ironic a invitat-o pe Maia Sandu la un film, aceasta a refuzat oferta, afirmand ca socialistul trebuie sa se duca la biserica la cate pacate are.

Gafa lui Traian Basescu folosita de Igor Dodon in campania din Moldova: Fostul presedinte a spus ca Maia Sandu a vorbit cu Victoria Nuland despre unire, pentru a reveni apoi sa rectifice (VIDEO)

Traian Basescu a afirmat, joi, intr-o emisiune televizata ca o sustine pe Maia Sandu in alegerile prezidentiale si ca aceasta s-a intalnit cu adjunctul secretarului de stat al Statele.

Maia Sandu, despre faptul ca le-ar fi promis americanilor Unirea cu Romania: Ne pare rau ca domnul Dodon continua sa spuna neadevaruri VIDEO

Candidata proeuropeana la functia de presedinte al Republicii Moldova, Maia Sandu, infirma acuzatiile aduse de contracandidatul sau la prezidentiale, Igor Dodon, potrivit carora ea s-ar fi intalnit cu Victoria Nuland la Washington si i-ar fi promis ca va realiza Unirea cu Romania.

Parola zilei: Maia Sandu! |OPINIE

Totusi, in R. Moldova s-a produs o minune - peste o jumatate de milion de moldoveni au votat-o in turul intai pe Maia Sandu. Un candidat fara bani, fara televiziuni, fara resurse administrative, care a indraznit sa se ridice impotriva oligarhilor si a sistemului lor banditesc.

Maia Sandu a semnat o declaratie publica ca nu va accepta niciun fel de colaborare cu cetateanul Plahotniuc

Candidata proeuropeana la functia de presedinte al tarii, Maia Sandu, a semnat joi, 10 noiembrie, in cadrul dezbaterilor electorale de la Moldova 1, o declaratie in care isi asuma pe proprie raspunere ca nu va colabora in functia de sef de stat in niciun fel cu Vlad Plahotniuc.

Raport: Posturile TV ale lui Plahotniuc l-au prezentat pe Igor Dodon mai mult in context pozitiv si neutru, iar pe Maia Sandu mai mult intr-o lumina negativa

Asociatia Presei Independente si Centrul pentru Jurnalism Independent a publicat joi, 10 noiembrie, cel de-al saselea raport de monitorizare a presei pe timpul campaniei electorale. Expertii media au ajuns la concluzia ca posturile TV ce apartin lui Vlad Plahotniuc l-au reflectat pe Igor Dodon intr-o conotatie neutra sau pozitiva, iar Jurnal TV l-a aratat intr-un context negativ, in timp ce pe Maia Sandu in unul pozitiv.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )