Libnet.ro
UNICEF

00:07

Maia Sandu a semnat o declaratie publica ca nu va accepta niciun fel de colaborare cu cetateanul Plahotniuc

Adevărul Adevărul,
Maia Sandu a semnat o declaratie publica ca nu va accepta niciun fel de colaborare cu cetateanul Plahotniuc

Candidata proeuropeana la functia de presedinte al tarii, Maia Sandu, a semnat joi, 10 noiembrie, in cadrul dezbaterilor electorale de la Moldova 1, o declaratie in care isi asuma pe proprie raspunere ca nu va colabora in functia de sef de stat in niciun fel cu Vlad Plahotniuc. continuă pe Adevărul

Alegeri Moldova: Cronologia unui fals de presa distribuit de televiziunea lui Plahotniuc in care Maia Sandu e acuzata ca aduce refugiati sirieni in tara

Una dintre temele de atac la adresa candidatei Maia Sandu in alegerile prezidentiale din Republica Moldova este o presupusa promisiune a acesteia catre liderii europeni ca va accepta 30. 000 de refugiati sirieni in tara. Informatia, publicata initial de un site de satira, s-a rostogolit pana cand a ajuns la televiziunea cu cea mai mare audienta, detinuta de oligarhul Vlad Plahotniuc.

Basescu: Sunt cetatean al Republicii Moldova si voi vota Maia Sandu! Vreau sa-i indemn pe toti moldovenii sa faca la fel (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu, recent devenit si cetatean al Republicii Moldova, i-a indemnat pe toti moldovenii sa voteze in turul al doilea al alegerilor prezidentiale cu Maia Sandu, caci.

Joseph Daul si Hans van Baleen anunta spijinul lor pentru Maia Sandu: Tinerii si diaspora trebuie sa fie uniti si sa voteze masiv ca schimbarea sa aiba loc!

Presedintele Partidului Popular European, Joseph Daul, si presedintele Aliantei Liberalilor si Democratilor pentru Europa ALDE) Hans van Baalen, au emis joi, 10 noiembrie, o declaratie comuna in care isi manifesta sprijinul pentru Maia Sandu in alegerile din 13 noiembrie.

Dodon, catre Maia Sandu: Totusi poate mergem la film? Sandu: La cate pacate ati facut mai bine ati merge la biserica!

Dezbaterile electorale din seara de 10 noiembrie de la Moldova1 au atins si subiectul Bisericii. Dupa ce Igor Dodon ironic a invitat-o pe Maia Sandu la un film, aceasta a refuzat oferta, afirmand ca socialistul trebuie sa se duca la biserica la cate pacate are.

Alegeri Republica Moldova. Maia Sandu: Am cetatenia romana! Dodon: Interesele carei tari veti apara?

O noua runda de dezbateri electorale a avut loc joi, 10 noiembrie, la postul public de televiziune Moldova1, intre Igor Dodon si Maia Sandu. Una dintre discutiile aprinse dintre candidatii la prezidentiale a fost legata de cetatenia romana. in timp ce socialistul considera ca un presedinte de stat nu trebuie sa detina dubla cetatenie, presedintele PAS nu vede o problema in acest sens.

Raport: Posturile TV ale lui Plahotniuc l-au prezentat pe Igor Dodon mai mult in context pozitiv si neutru, iar pe Maia Sandu mai mult intr-o lumina negativa

Asociatia Presei Independente si Centrul pentru Jurnalism Independent a publicat joi, 10 noiembrie, cel de-al saselea raport de monitorizare a presei pe timpul campaniei electorale. Expertii media au ajuns la concluzia ca posturile TV ce apartin lui Vlad Plahotniuc l-au reflectat pe Igor Dodon intr-o conotatie neutra sau pozitiva, iar Jurnal TV l-a aratat intr-un context negativ, in timp ce pe Maia Sandu in unul pozitiv.

Ce lideri europeni o sustin pe Maia Sandu la presedintia Republicii Moldova

Liderii principalelor partide europene au anuntat ca o sustin pe candidatul PAS, Maia Sandu, la functia de presedinte al Republicii Moldova. Partidul Popular European si Alianta Liberalilor si Democratilor.

Maia Sandu: A fost o campanie electorala murdara. Igor Dodon a folosit minciuni si a incercat sa manipuleze VIDEO

Candidata prorupeana la alegerile din 13 noiembrie, Maia Sandu, a organizat joi, 10 noiembrie, un brifieng de presa in care a anuntat mobilizare generala. in acest context, Sandu indeamna cetatenii sa-si informeze apropiatii despre necesitatea de a participa duminica la vot.

Basescu si-a prezentat noul pasaport: Sunt cetatean al Republicii Moldova si merg la vot duminica. Voi vota Maia Sandu

Fostul presedinte Traian Basescu si-a prezentat joi, intr-o conferinta de presa, pasaportul moldovenesc, anuntand ca va vota duminica la alegerile prezidentiale din Republica Moldova, intrucat este cetatean moldovean, precizand ca va vota cu Maia Sandu, pentru parcusrul european al Republicii Moldova.

Primarul controversat Ilan Shor, judecat in Republica Moldova, sustine ca a donat bani pentru partidul condus de Maia Sandu

Controversatul om de afaceri Ilan Shor sustine ca ar fi donat bani pentru partidul condus de Maia Sandu, candidatul pro-european la functia de presedinte al Republicii Moldova.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )