Libnet.ro
UNICEF

01:05

29 de ani de inchisoare pentru romanul care a provocat un grav accident rutier in Grecia

Antena3 Antena3,
29 de ani de inchisoare pentru romanul care a provocat un grav accident rutier in Grecia

Un sofer roman care a provocat un grav accident rutier in octombrie anul trecut, in Grecia, a fost condamnat la 29 de ani si jumatate de inchisoare. Romanul de 40 de ani a fost gasit vinovat pentru omor prin. continuă pe Antena3

Fostul prodecan al Facultatii de Finante-Banci din ASE, condamnat la sase ani de inchisoare pentru luare de mita

Fostul prodecan al Facultatii de Finante-Banci din ASE, Cosmin Serbanescu, a fost condamnat la sase ani de inchisoare cu executare, dupa ce a primit de la studenti intre 400 de lei si 400 de euro in schimbul unor lucrari de licenta gata facute si al unor note de promovare, informeaza Mediafax. Decizia a fost luata de Tribunalul Bucuresti, ea nefiind definitiva.

Spania. Zece ani de inchisoare pentru furtul unui manuscris din secolul al XII-lea

Justitia spaniola l-a condamnat miercuri la zece ani de inchisoare pe barbatul care a furat un manuscris din secolul al XII-lea, un codex de o valoare inestimabila, considerat primul ghid al emblematicului.

Constantin Boscodeala ramane in fruntea PSD Buzau. A fost condamnat la 5 ani de inchisoare, pentru abuz in serviciu

Constantin Boscodeala ramane presedinte al PSD Buzau, pana in aprilie. Liderul social-democrat buzoian, condamnat la 5 ani de inchisoare cu executare, pentru doua infractiuni de abuz in serviciu, a avut o discutie cu presedintele partidului, Victor Ponta, care i-a cerut sa ramana in fruntea filialei pana la alegerile din primavara.

Fostul prodecan al Facultatii de Finante-Banci din ASE, condamnat la 6 ani de inchisoare pentru luare de mita. Decizia nu este definitiva

Fostul prodecan al Facultatii de Finante-Banci din ASE, Cosmin Serbanescu, a fost condamnat la sase ani de inchisoare cu executare, dupa ce a primit de la studenti intre 400 de lei si 400 de euro in schimbul.

O doctorita din Edinet risca pana la 10 ani de inchisoare pentru coruptie

Un medic din raionul Edinet a fost retinut de catre ofiterii Directiei Generale Teritoriale Nord a CNA in timp ce estorca 3000 de lei, pentru a emite concluzia ca barbatul caruia i-a cerut banii ar fi invalid de gradul II.

Vrajitoarele Vanessa si Melissa, condamnate la cate 3 ani de inchisoare cu suspendare, pentru santaj

Minca Rada, cunoscuta ca vrajitoarea Melissa, si Roxanei Lider, cunoscuta ca vrajitoarea Vanessa, au fost condamnate, marti, de Tribunalul Ilfov, la cate trei ani de inchisoare pentru santajarea Oanei Zavoranu. Instanta a mai decis ca cele doua vrajitoare, condamnate la trei ani de inchisoare cu suspendare cu un termen de incercare de sase ani, sa ii plateasca, in solidar, Oanei Zavoranu, 10. 000 de euro.

Cine este ROMANUL care are 800 de MILIOANE de dolari ascunse in conturile din Elvetia. Este din Piatra Neamt

Scandalul Swissleaks a scos la iveala ca bogatii lumii se adapostesc in paradisuri fiscale, feriti de volatilitatea pietei financiare. Unul din numele care apare pe lista publicata este cel al unui roman. Acesta.

Ion Tiriac, scrisoare deschisa pentru autoritati. Care este mesajul omului de afaceri

Omul de afaceri Ion Tiriac invita, intr-o scrisoare deschisa, autoritatile sa verifice activitatile derulate de firmele din grupul pe care il controleaza, precizand ca va actiona in instanta orice act public care ii aduce atingere reputatiei personale, a imaginii familiei mele sau a grupului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )