Libnet.ro
UNICEF

13:45

55 de copii, internati intr-un spital din Satu Mare cu toxiinfectie alimentara.

România Liberă România Liberă,
55 de copii, internati intr-un spital din Satu Mare cu toxiinfectie alimentara.

55 de copii au fost internati intr-un spital din Satu Mare dupa ce au facut toxiinfectie alimentara. transmite Antena 3. Copiii au participat la balul de absolvire al clasei a opta. In curs de actualizare. continuă pe România Liberă

Caz incredibil intr-un SPITAL din Romania. O infirmiera a venit la munca BEATA moarta. Era la un pas sa intre in coma alcoolica

O infirmiera de la sectia de Psihiatrie a Spitalului Judetean din Targu Jiu s-a dus la serviciu beata. Fiul unei paciente a observat ca femeia abia se tinea pe picioare si a anuntat medicul de.

Satu Mare: 55 de copii, internati in spital, cu toxiinfectie alimentara.

Peste 70 de elevi si profesori de la o scoala din Satu Mare au ajuns la spital, joi noapte, cu simptome de toxiinfectie alimentara, dupa ce au participat la banchetul de absolvire organizat la un restaurant din oras, relateaza Mediafax. Peste 70 de persoane au ajuns joi noaptea la spital, cu dureri abdominale, greturi si varsaturi, a explicat purtatorul de cuvant alSpitalului Judetean Satu Mare, Constantin Demian. El a precizat ca simptomele au aparut la aproximativ o ora dupa ce elevii si .

Peste 70 de elevi si profesori de la o scoala din Satu Mare, la spital cu toxiinfectie alimentara

Peste 70 de elevi de clasa a VIII-a si profesori de la o scoala din Satu Mare au ajuns la spital, joi noapte, cu simptome de toxiinfectie alimentara, dupa ce au participat la banchetul de absolvire organizat la un restaurant din oras, informeaza Mediafax.

Draxlmaier vrea sa angajeze peste 1.000 de persoane in uzinele din Satu Mare si Codlea, pana la sfarsit de 2014

Draxlmaier, furnizor german de componente auto ce produce cablaje si interioare auto, vrea sa-si mareasca efectivele din Romania cu peste 1. 000 de persoane pana la sfarsit de 2014, prin angajari la uzinele din Satu Mare si Codlea, au declarat oficialii companiei, intr-o intalnire cu cativa jurnalisti romani care a avut loc la Vilsbiburg, Germania.

Crima socanta comisa de un roman intr-un oras din Italia

Crima socanta intr-un oras din Italia. Un roman si-a ucis iubita in plina strada, apoi s-a sinucis. Martorii spun ca i-ar fi vazut pe cei doi certandu-se in mijlocul drumului. La un moment dat,.

Premiera: Transportul in comun, GRATUIT intr-un oras din ROMANIA.

Consilierii locali din Lugoj, judetul Timis, au votat, in sedinta de joi, introducerea transportului public in comun gratuit in municipiu, incepand din 1 iulie, decizia fiind o premiera in Romania, a afirmat primarul Francisc Boldea, citat de Mediafax. Primarul municipiului Lugoj, Francisc Boldea, a anuntat ca in sedinta de joi a Consiliului Local a fost votat, in unanimitate, un proiect de hotarare privind subventionarea cu suta la suta a transportului in comun de catre municipalitate, astfel .

Descoperire MACABRA intr-un cimitir din Iasi. Ce au gasit rudele cand au mers la mormantul barbatului ingropat acum sapte ani

Suparare mare intr-o comunitate de romi din Iasi. Mormantul unui barbat inmormantat de sapte ani a fost profanat noaptea trecuta. Descoperirea a fost facuta chiar de preotul care slujeste la biserica de la.

Catalin Botezatu a facut show intr-un hotel din Turcia care seamana cu Titanic-ul!

Catalin Botezatu a fost invitat sa deschida sezonul hotelier la un resort de 5 stele nou deschis, Titanic Delux din Belek. Onorat ca turcii au ales un designer roman pentru aceast spectacol designerul a luat cu el colectia Birds pe care a prezentat-o la New York Fashion Week, 10 fete, toate finaliste Next Top Model plus staff-ul lui si a zburat spre Antalya in ciuda avertismentelor ca sunt revolte sociale si e bine de evitat Turcia in perioada urmatoare. Continue reading .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )