Libnet.ro
UNICEF

16:45

Accident grav in Galati. Doi morti si trei raniti

Antena3 Antena3,
Accident grav in Galati. Doi morti si trei raniti

Doua persoane au decedat, iar alte trei au fost transportate, in noaptea de luni spre marti, in stare critica la Spitalul Municipal din Tecuci, dupa ce o caruta, un Mercedes Vito si un BMW au intrat. continuă pe Antena3

Galati: Doi morti si trei raniti intr-un accident in care au fost implicate doua autoturisme si o caruta

Doua persoane au decedat, iar alte trei au fost transportate, in noaptea de luni spre marti, in stare critica la Spitalul Municipal din Tecuci, dupa ce o caruta, un Mercedes Vito si un BMW au intrat in coliziune intre localitatile galatene Barcea si Draganesti, potrivit Agerpres.

Accident rutier soldat cu doi morti. Masina s-a oprit in sediul ISU Dobrogea

Un accident rutier grav s-a petrecut in noaptea de duminica spre luni pe o strada din municipiul Constanta. Doua persoane au murit intrand cu masina in sediul ISU Dobrogea.

Accident grav la Galati: 2 morti si trei raniti grav (VIDEO si FOTO)

In noaptea de marti a avut loc un grav accident de circulatie in judetul Galati. Doua persoane au decedat, iar alte trei au fost transportate, in noaptea de luni spre marti, in stare.

Accident grav la Galati: 2 morti si trei raniti grav (VIDEO si FOTO)

In noaptea de marti a avut loc un grav accident de circulatie in judetul Galati. Doua persoane au decedat, iar alte trei au fost transportate, in noaptea de luni spre marti, in stare.

VIDEO Teribil accident de circulatie in Galati. Doi tineri au murit, iar alti trei au fost spitalizati

Un grav accident de circulatie a avut loc in seara de luni, 13 noiembrie, pe soseaua dintre doua localitati galatene. Un autoturism, marca BMW, a lovit in plin un Mercedes Vito, dupa ce prima masina a incercat sa depaseasca o caruta nesemnalizata si nu a mai reusit sa revina pe sensul sau de mers.

GRAV accident de circulatie la Constanta. Doi morti (FOTO si VIDEO)

Un cumplit accident de circulatie a avut loc luni dimineata pe strada Mircea cel Bptran din Constantam chiar in fata sediului ISU Dobrogea. Grav accident la Constanta pe strada Mircea cel Batracirc.

GRAV accident de circulatie la Constanta. Doi morti (FOTO)

Un cumplit accident de circulatie a avut loc luni dimineata pe strada Mircea cel Bptran din Constantam chiar in fata sediului ISU Dobrogea. Conform declaratiei purtatorului de cuvant al ISU Do.

FOTO Accident grav in judetul Constanta: Trei persoane au murit, alta este grav ranita

Trei persoane au murit si una a fost grav ranita in urma unui accident rutier care a avut loc duminica, in judetul Constanta, dupa ce doua autovehicule s-au ciocnit frontal. In urma evenimentului mai multe persoane au ramas incarcerate, pentru scoaterea lor fiind nevoie de interventia pompierilor, informeaza news. ro.

Doi morti si doi raniti, in urma unui incident armat care a avut loc la un concert rap in Atlanta

Doua persoane au fost ucise si alte doua ranite, duminica noapte, in timpul unui incident armat care a avut loc la un concert rap care se desfasura la The Masquerade din Atlanta.

Accident grav pe DN1, soldat cu cinci victime, printre care si doi copii

Cinci persoane au fost ranite intr-un accident in care au fost implicate doua masini, care a avut loc sambata seara, pe DN 1, la intersectia cu drumul spre orasul Cisnadie, potrivit Politiei s.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2777 seconds )