Libnet.ro
UNICEF

20:30

FOTO Accident grav in judetul Constanta: Trei persoane au murit, alta este grav ranita

Hotnews Hotnews,
 FOTO Accident grav in judetul Constanta: Trei persoane au murit, alta este grav ranita

Trei persoane au murit si una a fost grav ranita in urma unui accident rutier care a avut loc duminica, in judetul Constanta, dupa ce doua autovehicule s-au ciocnit frontal. In urma evenimentului mai multe persoane au ramas incarcerate, pentru scoaterea lor fiind nevoie de interventia pompierilor, informeaza news. ro. continuă pe Hotnews

Grav accident de circulatie: trei persoane au murit

Trei persoane si-au pierdut viata, iar alte doua au fost ranite, dintre care una grav, joi, in urma unui accident produs intre un camion si o masina, pe un drum national din judetul Caras-Severin.

Trei persoane au murit si alte doua au fost ranite in urma unui grav accident rutier din Caras-Severin

Accident rutier cumplit pe DN6, in judetul Caras-Severin. Trei oameni au murit si alti doi au fost grav raniti dupa ce sofer unui automobil a efectuat o depasire multipla. Conform informatiilor date.

Accident cumplit pe DN 6. Trei persoane au decedat si alte doua sunt grav ranite, dupa ce doua masini s-au ciocnit violent

Trei persoane au murit si doua au fost ranite, dintre care una foarte grav, dupa ce o autoutilitara si un autoturism s-au ciocnit violent joi pe DN 6, intre localitatile Slatina Timis si Ilova, din.

Accident grav in Arad. Mai multe victime, in urma impactului dintre o masina si un microbuz

Trei persoane au fost ranite, vineri dimineata, in urma impactului dintre o masina si un microbuz pe un drum judetean din Arad. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta.

Trei persoane ranite in urma unui accident pe un drum judetean din Arad

Trei persoane au fost ranite, vineri dimineata, in urma impactului dintre o masina si un microbuz pe un drum judetean din Arad. Accidentul a avut loc pe DJ 682, in apropiere de municipiul Arad, pe fondul unei ceti dense.

Atac cu masina in Franta. Trei persoane au fost ranite

O masina a intrat vineri dupa-amiaza in mai multe de persoane aflate in fata unui campus universitar din apropiere de Toulouse, in sudul Frantei. Trei persoane au fost ranite, doua dintre ele fiind in stare grava, transmite Europe 1.

UPDATE Accident rutier cu 3 morti si o persoana in coma. Scurgeri de combustibil pe carosabil

Un grav accident rutier s-a propus in dupa-amiaza zilei de duminica, 12 noiembrie, pe drumul national ce leaga localitatile Ovidiu si Mihail Kogalniceanu, judetul Constanta.

Accident grav pe DN1, soldat cu cinci victime, printre care si doi copii

Cinci persoane au fost ranite intr-un accident in care au fost implicate doua masini, care a avut loc sambata seara, pe DN 1, la intersectia cu drumul spre orasul Cisnadie, potrivit Politiei s.

Sase persoane, printre care un copil, au fost ranite intr-un accident din judetul Arges

Sase persoane, printre care si un copil, au fost ranite intr-un accident rutier care a avut loc duminica pe DN 67 B, in judetul Arges .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )