Libnet.ro
UNICEF

18:15

Accident grav in Suceava: Doi oameni au murit dupa impactul dintre un TIR, o autoutilitara si un alt vehicul

Antena3 Antena3,
Accident grav in Suceava: Doi oameni au murit dupa impactul dintre un TIR, o autoutilitara si un alt vehicul

Doua persoane au murit joi seara, dupa ce o autoutilitara a intrat in coliziune cu un tir in localitatea Braiesti, a declarat purtatorul de cuvant al ISU Suceava, Alin Galeata. Accidentul. continuă pe Antena3

GRAV ACCIDENT RUTIER in Suceava! Doi oameni au murit (FOTO)

Un accident rutier a avut loc joi seara, in judetul Suceava in urma caruia au murit doua persoane, dupa ceautoutilitara in care se aflau , a intrat intr-un tir, relateza news. ro Un.

SOC!!! A murit dupa ce a cazut intr-un canal nemarcat

Un barbat de 64 de ani din Vaslui a murit dupa ce a cazut intr-un canal, lasat nesemnalizat de o firma care facea lucrari de canalizare. Politia amendase firma in urma cu doua saptamani.

Accident GRAV in Dolj: Mai multe persoane au MURIT. SMURD intervine cu elicopterul

Patru morti si un ranit intr-un accident infiorator in Dolj. O masina a lovit violent un cap de pod, in apropiere de Craiova. in urma impactului, doi barbati si doua femei.

Accident grav in Italia. O familie de romani a fost spulberata pe sosea

O fetita de doar 3 ania murit intr-un groaznic accident, ieri dupa-amiaza, pe autostrada Brescia Piacenza A21, la Ponzano di Leno. Potrivit Il Giorno, masina in care se afla o familie de.

Accident grav in judetul Sibiu. Sunt mai multe victime. Soferul a fugit de la locul faptei

Un barbat a murit si alti trei au fost raniti, in timpul noptii de luni spre marti, in urma impactului dintre doua masini, una rasturnandu-se. Soferul vinovat, un tanar de 23 de ani,.

Accident grav in Pitesti. Patru pompieri au fost raniti in misiune, dupa ce o autospeciala ISU s-a rasturnat

O autospecialaa ISU s-a rasturnat in Pitesti. Patrusubofiteri au fost raniti, dupa ce autospeciala cu care mergeau s-a rasturnat intr-o curba. Pompierii mergeau sa stinga un.

FOTO VIDEO Alerta de securitate in Las Vegas. Doi oameni au murit, iar alti 20 sunt raniti, in urma unui atac armat. Politia anunta ca un suspect a fost ucis

Politia din Las Vegas informeaza ca un atacator inarmat s-ar afla liber in celebra zona cu cazinouri a orasului si a cerut locuitorilor sa fie precauti, relateaza DPA si BBC News.

FOTO VIDEO Alerta de securitate in Las Vegas. Doi oameni au murit, iar alti 20 sunt raniti, in urma unui atac armat. Politia il cauta pe agresor

Politia din Las Vegas informeaza ca un atacator inarmat s-ar afla liber in celebra zona cu cazinouri a orasului si a cerut locuitorilor sa fie precauti, relateaza DPA si BBC News.

Accident grav in judetul Constanta. O victima a fost preluata de elicopterul SMURD

Doua tinere de 18 ani au fost ranite grav, iar alte doua persoane au suferit rani usoare, dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit in afara localitatii Murfatlar din judetul Constanta, scrie.

ACCIDENT GRAV in aceasta dimineata! Mai multe VICTIME

Patrusubofiteri au fost raniti, dupa ce autospecialade pompieri in care se aflau s-a rasturnat, intr-o curba din municipiul Pitesti, in timp ce se mergea la o.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2263 seconds )