Libnet.ro
UNICEF

13:15

Accident spectaculos intr-o intersectie din Alba Iulia. Doua femei au ajuns la spital

Adevărul Adevărul,
Accident spectaculos intr-o intersectie din Alba Iulia. Doua femei au ajuns la spital

Doua femei au fost ranite vineri dupa-amiaza intr-un accident rutier ce a avut loc in Alba Iulia, in una dintre cele mai aglomerate intersectii din oras. Femeile conduceau masini care s-au ciocnit. Unul dintre autoturisme s-a rasturnat in urma impactului. continuă pe Adevărul

FOTO Accident spectaculos intr-o intersectie din Alba Iulia. Doua femei au ajuns la spital

Doua femei au fost ranite vineri dupa-amiaza intr-un accident rutier ce a avut loc in Alba Iulia, in una dintre cele mai aglomerate intersectii din oras. Femeile conduceau masini care s-au ciocnit. Unul dintre autoturisme s-a rasturnat in urma impactului.

Asociatia Pakiv din Alba Iulia, evaluata pentru a deveni membru in comisia pentru organizatii neguvernamentale a ONU

O comisie internationala a ONU Organizatia Natiunilor Unite) formata din reprezentanti din 19 tari, de pe 5 continente va evalua, in perioada 19-28 mai 2014, Asociatia Pakiv Romania. Demersul are drept scop acreditarea organizatiei din Alba Iulia ca membru in comisia pentru organizatii neguvernamentale ONU.

Doi agenti de paza de la Scutul Negru, condamnati la inchisoare cu suspendare pentru agresiune la Alba Iulia

Doi agenti de paza, care la data comiterii faptelor erau angajati ai societatii Scutul Negru SRL din Cluj-Napoca au fost condamnati de Judecatoria Alba Iulia la pedepse de cate 6 luni de inchisoare cu suspendare pentru purtare abuziva. Cei doi au agresat cinci tineri, intr-un local din Alba Iulia.

Oferta mica, cerere mare la bursa locurilor de munca din Alba Iulia: 10 la suta dintre participanti au fost selectati

Doar 10 la suta dintre persoanele fara loc de munca care au participat la bursa organizata vineri, 25 aprilie 2014, de AJOFM Alba au fost selectate in vederea angajarii. 25 de angajatori din judet au oferit un numar de 357 de locuri de munca. Au participat la eveniment 396 de someri.

Alba Iulia: Administratorul unei firme, urmarit penal dupa ce a adus statului un prejudiciu de 12 milioane euro

Administratorul unei firme din Alba Iulia este urmarit penal de procurorii anticoruptie, dupa ce a cumparat combustibili neaccizati de la mai multe firme, pe care i-a transformat ulterior in produse accizabile,.

Business Report: Unde se gasesc cei mai ieftini carburanti pe autostrazile din Romania; ANL promoveaza la Bucuresti apartamente din Alba Iulia, Ploiesti sau Timisoara; Cand va fi gata lotul I din autostrada Nadlac-Arad; Cum arata viitorul afacerilor?

Romania nu este deloc pregatita sa raspunda mediului de afaceri. Excelenta Sa Philippe Beke, ambasadorul Belgiei in Romania, sustine ca, in comparatie. Energia, domeniul in care strainii au adus cei multi bani in Romania in 2014: 230 de milioane de euro. In primele trei luni ale anului, investitorii straini activi.

Alba Iulia, nominalizata pentru cea mai buna destinatie a anului la evenimentul industriei hoteliere din Romania

Orasul Alba Iulia a fost nominalizat la categoria categoria Cea mai buna destinatie a anului in cadrul galei Hotel Tourism Leisure, cel mai important eveniment din industria hoteliera, a turismului si ospitalitatii din Romania.

Barbatul accidentat de vicepresedintele Curtii de Apel Alba Iulia pe trecerea de pietoni a murit la spital. Judecatoarea va fi acuzata de ucidere din culpa

Barbatul de 68 de ani lovit cu masina de judecatorul Cristina Nicoara, vicepresedinte al Curtii de Apel Alba Iulia, a decedat la spital. Magistratul va fi cercetat pentru ucidere din culpa.

Curtea Suprema a Ungariei a dispus renumararea voturilor invalidate in alegeri intr-un cartier din Budapesta

Curtea Suprema a Ungariei, Kuria, a dispus marti renumararea voturilor invalidate exprimate intr-un cartier din Budapesta, unde candidatul Fidesz a obtinut o victorie la un scor strans impotriva contracandidatei socialiste in alegeri, la 6 aprilie, potrivit site-ului index. hu, informeaza Mediafax.

Doi copii s-au electrocutat intr-o gara din Caras-Severin: Acestia vor fi dusi cu un avion SMURD la Bucuresti

Doi copii de 10 si 11 ani s-au electrocutat in timp ce se aflau intr-o gara din judetul Caras- Severin si au suferit arsuri grave. Cei doi vor fi preluati de o masina de interventie pentru victime multiple.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )