Libnet.ro
UNICEF

01:05

Acesta este cel mai bun smartphone al anului 2014

Adevărul Adevărul,
Acesta este cel mai bun smartphone al anului 2014

LG G3este un produs exceptional de la sud-coreeni si unul care a reusit sa ne cucereasca. La final de an il desemnam drept cel mai bun, iata de ce. continuă pe Adevărul

Cel mai bun telefon al anului 2014: LG G3

LG G3 este un produs exceptional de la sud-coreeni si unul care a reusit sa ne cucereasca. La final de an il desemnam drept cel mai bun, iata de ce. LG G3 a fost lansat dupa vedetele de la HTC si Samsung, iar principala caracteristica prin care LG voia sa il scoata in fata era ecranul Quad HD cu o rezolutie de 2. 560 x 1. 440 pixeli. E disponibil inca din iunie 2014 pe pietele lumii si s-a mai remarcat prin [].

Cel mai bun fotbalist al anului din Republica Moldova, un jucator care evolueaza in Italia

Cel mai bun fotbalist al anului din Republica Moldova, in urma unui sondaj al federatiei de la Chisinau, a fost desemnat Artur Ionita, care evolueaza la echipa italiana Hellas Verona .

Numarul 9 al lui Real Madrid, desemnat cel mai bun jucator francez in 2014

Francezii si-au desemnat favoritul pentru anul 2014. Atacantul Karim Benzema, veritabilul numar 9 al lui Real Madrid, a fost desemnat cel mai bun fotbalist francez in 2014.

Tiberiu Dolniceanu a fost desemnat cel mai bun sportiv al FR de Scrima in 2014

Tiberiu Dolniceanu, medaliat cu bronz la Campionatele Mondiale de la Kazan Rusia), a primit, joi, premiul pentru cel mai bun sportiv al Federatiei Romane de Scrima in anul 2014, informeaza Mediafax. Dolniceanu a.

Cel mai bun fotbalist austriac al anului vine de la Bayern Munchen

Fundasul David Alaba a fost desemnat cel mai bun fotbalist austriac al anului. Este pentru a patra oara in cariera sa cand jucatorul lui Bayern Munchen primeste acest trofeu.

REVISTA BLOGURILOR: Cel mai bun inlocuitor pentru lanturile antiderapante

Zoso prezinta cel mai bun inlocuitor pentru lanturile antiderapante. Cristian Florea ne spune unde putem invata cate ceva despre ciclism in Bucuresti. Iar Adela Parvu prezinta reamenajarea colorata a unei locuinte.

Radu Banciu: Traian Basescu a fost desemnat cel mai bun presedinte al romanilor din 89 incoace. E o infrangere pentru Iliescu (VIDEO)

RaduBanciu a afirmat, miercuri seara, ca TraianBasescu a fost desemnat cel mai bun presedinte al Romaniei de la Revolutie pana in prezent, iar acest lucru reprezinta o infrangere pentru Ion.

Ce au cautat romanii pe Google in 2014: iPhone 6 este cel mai popular gadget

Google ne aratatopul cautarilor pentru 2014, cum face la fiecare sfarsit de an, si putem vedea ce a fost de interes pentru romani. Simona Halep si iPhone 6 iau primele doua locuri din top. Google e cel mai folosit motor de cautare in Romania, iar topulpublicat acum ne arata cine a fost de interes pentru romani. Astfel, Simona Halep, iPhone 6 si Rezultate Bacalaureat ocupa primele trei locuri in topul celor mai populare cautari. Urmeaza concursulEurovision,Robin Williams care a decedat in [].

Cinci ore cu Mario, cel mai bun one woman show la Festivalul National de Teatru Independent, incheie anul 2014 la Unteatru

Cinci ore cu Mario, un one woman show cu Florina Gleznea, in regia Marianei Camarasan, dupa un text de Miguel Delibes, se joaca vineri, 19 decembrie, la ora 19:00, la Unteatru. Spectacolele Blackbird joi la ora 19:00) si Cinci ore cu Mario vineri la ora 19:00) incheie anul 2014 la Unteatru. Cinci ore cu Mario a obtinut Premiul one woman show la cea de-a doua editie a Festivalului National de Teatru Independent. razi, rizi. plangi, rizi, plangi. razi, razi, razi. un spectacol dedicat marilor iubiri.

Clifford Chance: 2014, cel mai bun an in MA de la declansarea crizei

Valoarea tranzactiilor incheiate in 2014 a ajuns la un nivel ce nu a mai fost atins din 2007, potrivit unui raport global privind tendintele pietei MA realizat de Clifford Chance.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )