Libnet.ro
UNICEF

19:00

Cel mai bun fotbalist austriac al anului vine de la Bayern Munchen

România Liberă România Liberă,
Cel mai bun fotbalist austriac al anului vine de la Bayern Munchen

Fundasul David Alaba a fost desemnat cel mai bun fotbalist austriac al anului. Este pentru a patra oara in cariera sa cand jucatorul lui Bayern Munchen primeste acest trofeu. continuă pe România Liberă

Cel mai bun fotbalist al anului din Republica Moldova, un jucator care evolueaza in Italia

Cel mai bun fotbalist al anului din Republica Moldova, in urma unui sondaj al federatiei de la Chisinau, a fost desemnat Artur Ionita, care evolueaza la echipa italiana Hellas Verona .

Numarul 9 al lui Real Madrid, desemnat cel mai bun jucator francez in 2014

Francezii si-au desemnat favoritul pentru anul 2014. Atacantul Karim Benzema, veritabilul numar 9 al lui Real Madrid, a fost desemnat cel mai bun fotbalist francez in 2014.

Cel mai bun telefon al anului 2014: LG G3

LG G3 este un produs exceptional de la sud-coreeni si unul care a reusit sa ne cucereasca. La final de an il desemnam drept cel mai bun, iata de ce. LG G3 a fost lansat dupa vedetele de la HTC si Samsung, iar principala caracteristica prin care LG voia sa il scoata in fata era ecranul Quad HD cu o rezolutie de 2. 560 x 1. 440 pixeli. E disponibil inca din iunie 2014 pe pietele lumii si s-a mai remarcat prin [].

Tiberiu Dolniceanu a fost desemnat cel mai bun sportiv al FR de Scrima in 2014

Tiberiu Dolniceanu, medaliat cu bronz la Campionatele Mondiale de la Kazan Rusia), a primit, joi, premiul pentru cel mai bun sportiv al Federatiei Romane de Scrima in anul 2014, informeaza Mediafax. Dolniceanu a.

Radu Banciu: Traian Basescu a fost desemnat cel mai bun presedinte al romanilor din 89 incoace. E o infrangere pentru Iliescu (VIDEO)

RaduBanciu a afirmat, miercuri seara, ca TraianBasescu a fost desemnat cel mai bun presedinte al Romaniei de la Revolutie pana in prezent, iar acest lucru reprezinta o infrangere pentru Ion.

REVISTA BLOGURILOR: Cel mai bun inlocuitor pentru lanturile antiderapante

Zoso prezinta cel mai bun inlocuitor pentru lanturile antiderapante. Cristian Florea ne spune unde putem invata cate ceva despre ciclism in Bucuresti. Iar Adela Parvu prezinta reamenajarea colorata a unei locuinte.

Acesta este cel mai bun smartphone al anului 2014

LG G3este un produs exceptional de la sud-coreeni si unul care a reusit sa ne cucereasca. La final de an il desemnam drept cel mai bun, iata de ce.

Clifford Chance: 2014, cel mai bun an in MA de la declansarea crizei

Valoarea tranzactiilor incheiate in 2014 a ajuns la un nivel ce nu a mai fost atins din 2007, potrivit unui raport global privind tendintele pietei MA realizat de Clifford Chance.

SONDAJ INSCOP Research: Traian Basescu, cel mai bun presedinte al Romaniei dupa 1989

Intr-un sondaj INSCOP Research, comandat de ziarul Adevarul, 30,3% dintre repondenti sutin ca presedintele Traian Basescu a facut cele mai bune lucruri pentru tara. Pe locul 2 se afla Ion Iliescu cu 23,8%, iar pe ultimul loc, Emil Constantinescu cu 19,6%.

Subiectele Zilei: Basescu, cel mai bun presedinte dupa '89. Ce sanse ar mai avea un partid comunist in ziua de azi; Viata de student in Romania: mucegai, gandaci si frig; Decembrie 1989: Raportul generalului Iulian Vlad catre Nicolae Ceausescu

Curtea Constitutionala se pronunta marti in cazul incompatibilitatii alesilor locali. Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) urmeaza sa se pronunte, marti. Viata in primul oras distrus si cucerit de Putin. Razboiul din Cecenia continua, la 20 de ani de cand a izbucnit. O sa-i distrugem. O sa-i urmarim si o sa-i omoram.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )