Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai bun telefon al anului 2014: LG G3

Playtech Playtech,
Cel mai bun telefon al anului 2014: LG G3

LG G3 este un produs exceptional de la sud-coreeni si unul care a reusit sa ne cucereasca. La final de an il desemnam drept cel mai bun, iata de ce. LG G3 a fost lansat dupa vedetele de la HTC si Samsung, iar principala caracteristica prin care LG voia sa il scoata in fata era ecranul Quad HD cu o rezolutie de 2. 560 x 1. 440 pixeli. E disponibil inca din iunie 2014 pe pietele lumii si s-a mai remarcat prin []. continuă pe Playtech

Acesta este cel mai bun smartphone al anului 2014

LG G3este un produs exceptional de la sud-coreeni si unul care a reusit sa ne cucereasca. La final de an il desemnam drept cel mai bun, iata de ce.

Cel mai bun fotbalist al anului din Republica Moldova, un jucator care evolueaza in Italia

Cel mai bun fotbalist al anului din Republica Moldova, in urma unui sondaj al federatiei de la Chisinau, a fost desemnat Artur Ionita, care evolueaza la echipa italiana Hellas Verona .

Numarul 9 al lui Real Madrid, desemnat cel mai bun jucator francez in 2014

Francezii si-au desemnat favoritul pentru anul 2014. Atacantul Karim Benzema, veritabilul numar 9 al lui Real Madrid, a fost desemnat cel mai bun fotbalist francez in 2014.

Tiberiu Dolniceanu a fost desemnat cel mai bun sportiv al FR de Scrima in 2014

Tiberiu Dolniceanu, medaliat cu bronz la Campionatele Mondiale de la Kazan Rusia), a primit, joi, premiul pentru cel mai bun sportiv al Federatiei Romane de Scrima in anul 2014, informeaza Mediafax. Dolniceanu a.

Cel mai bun fotbalist austriac al anului vine de la Bayern Munchen

Fundasul David Alaba a fost desemnat cel mai bun fotbalist austriac al anului. Este pentru a patra oara in cariera sa cand jucatorul lui Bayern Munchen primeste acest trofeu.

Cum au facut chinezii cel mai subtire telefon din lume. Povestea ingineriei din Vivo X5 Max

Vivo X5 Max are toate sansele sa incheie anul cu titlul de cel mai subtire telefon din lume. A avut rivali, darniciunul ca el. Iata cum arata in interior acest smartphone. Vivo X5 Max vine sa culeaga lauriisubtirimii sale dupa modele precum Gionee Elife S5. 1, ajuns in Romanis sub numele Allview X2 Soul, si Oppo R5. Primul are 5,55 mm grosime, al doilea ajunge la 4,85 mm si Vivo X5 Max are doar 4,75 mm. Mai nou, compania a vrut [].

REVISTA BLOGURILOR: Cel mai bun inlocuitor pentru lanturile antiderapante

Zoso prezinta cel mai bun inlocuitor pentru lanturile antiderapante. Cristian Florea ne spune unde putem invata cate ceva despre ciclism in Bucuresti. Iar Adela Parvu prezinta reamenajarea colorata a unei locuinte.

Radu Banciu: Traian Basescu a fost desemnat cel mai bun presedinte al romanilor din 89 incoace. E o infrangere pentru Iliescu (VIDEO)

RaduBanciu a afirmat, miercuri seara, ca TraianBasescu a fost desemnat cel mai bun presedinte al Romaniei de la Revolutie pana in prezent, iar acest lucru reprezinta o infrangere pentru Ion.

Cel mai performant telefon chinezesc este acum disponibil online: poate fi livrat si in Romania

Meizu Mx4 Pro, cel mai nou si mai performant telefon al chinezilor de la Meizu, este acum disponibil online pe OppoMart si poate fi livrat in toata lumea. Meizu MX4 Pro, lansat de curand, poate fi acum achizitionat online de pe magazinul OppoMart. Telefonul beneficiaza de niste specificatii foarte bune si poate fi livrat in toata lumea. Conform detaliilor de pe magazinul online, livrarea in tarile din Uniunea Europeana dureaza intr 8 si 15 zile, asa ca nu va trebui [].

Cel mai popular telefon al Chinei ar putea primi in curand o versiune mini

OnePlus One e un smartphone din China care a impresionat lumea in 2014. Anul viitor ar putea veni cu o surpriza buna pentru utilizatori.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )