Libnet.ro
UNICEF

14:15

Acuzat din nou de uciderea Elodiei: Parchetul General solicita arestarea lui Cristian Cioaca

B1 B1,
Acuzat din nou de uciderea Elodiei: Parchetul General solicita arestarea lui Cristian Cioaca

Procurorii Parchetului General solicita mandat de arestare pentru politistul Cristian Cioaca, sub acuzatia de omor. Acesta este acuzat de uciderea sotiei sale, avocata Elodia Ghinescu, declarata moarta, desi nu. continuă pe B1

Cristian Cioaca, cercetat pentru uciderea Elodiei Ghinescu, a fost ridicat de la domiciliul sau din Pitesti cu mandat de aducere

Politistul Cristian Cioaca, cercetat pentru omor dupa disparitia sotiei sale, avocata Elodia Ghinescu, a fost ridicat miercuri de la domiciliul sau din Pitesti si urmeaza sa fie prezentat procurorilor de la Parchetul General, pentru audieri, transmite Agerpres.

Cristian Cioaca, ridicat de la locuinta sa. Parchetul General a solicitat arestarea acestuia

Cristian Cioaca a fost saltat in aceasta de dimineata de la casa lui din Pitesti si dus cu catuse la procuratura din Brasov. Cristian Cioaca urmeaza sa fie audiat in dosarul de omor. Parchetul General a.

AMD A10-5800K doboara din nou recordul de overclocking cu 7,87 GHz

AMD A10-5800K atinge frecventa de 7,87 GHz intr-o sesiune de Overclocking organizata de Gigabyte in Taipei in data de 20 Noiembrie. HiCookie, S Dougal si John lam sunt numele celor trei membrii ale echipei de overclocking Gigabyte, supranumita The Killers. Acestia au folosit o placa de baza F2A85X-UP4 demonstrand capabilitatile de overclocking ale acesteia si ale procesorului AMD A10-500K, cel mai nou APU din seria Trinity a producatorului. Suntem extrem de incantati de acest rezultat, deoarece OC-F2A85X UP4 este prima .

UPDATE: GOOGLE.RO, din nou functional. Vezi reactia oficialilor Google Romania.

12:28 - Motorul de cautare Google, varianta in limba romana, este din nou functional dupa ce, in cursul diminetii de miercuri, a fost indisponibil din cauza unei erori. _ _ _ _ UPDATE: Reprezentantii Google Romania au explicat pentru Romania libera ca indisponibilitatea motorului de cautare www. google. ro nu este cauzata de atacul unui hacker. Serviciile Google din Romania nu au fost atacate. Pentru o perioada scurta de timp, unii utilizatori care viziteaza www. google. ro si cateva alte .

Complexul imobiliar Brasov Garden este din nou scos la vanzare

Constructiile din complexul rezidential Brasov Garden vor fi scoase din nou la vanzare pe 4 decembrie.

Deputatul PSD Ion Stan, din nou la DNA

Deputatul PSD Ion Stan s-a prezentat luni dupa-amiaza din nou la Directia Nationala Anticoruptie DNA) pentru a fi audiat in dosarul in care este anchetat pentru trafic de influenta, relateaza Agerpres. Deputatul a venit la DNA insotit de avocat, iar la intrare nu a declarat nimic.

Deputatul PSD Ion Stan, audiat din nou la DNA

Deputatul PSD Ion Stan este asteptat astazi, din nou, in fata procurorilor anticoruptie, dupa ce Directia Nationala Anticoruptie DNA) a anuntat ca a extins urmarirea penala in cazul demnitarului, potrivit surselor de presa.

Liderii UE isi indreapta din nou atentia catre Grecia, dupa esecul negocierilor privind ...

Liderii europeni isi indreapta din nou atentia asupra negocierilor privind deblocarea finantarii externe pentru Grecia, dupa esecul dezbaterilor pe marginea bugetului UE 2014-2020 la summit-ul de joi si vineri, potrivit Mediafax. Ministrii Finantelor din zona euro au sustinut sambata o conferinta telefonica pentru a pregati intalnirea de luni de la Bruxelles, cea de-a treia din aceasta luna pe tema Greciei, transmite Bloomberg. Asemenea liderilor europeni la summit-ul UE de joi si vineri, .

Regele Spaniei Juan Carlos, din nou pe masa de operatie

Din nou probleme pentru regele Spaniei Juan Carlos. Acesta a fost spitalizat vineri, pentru o noua operatie.

Cristian Cioaca, ACUZAT de UCIDEREA Elodiei Ghinescu. Procurorii cer ARESTAREA.

Politistul Cristian Cioaca a fost pus sub acuzare pentru uciderea sotiei sale, avocata Elodia Ghinescu, disparuta din august 2007, procurorii Parchetului instantei supreme urmeaza sa ceara arestarea lui preventiva pentru omor, a declarat, miercuri, avocata acestuia, Maria Vasii, potrivit Mediafax. Politistul Cristian Cioaca a fost dus, miercuri, la Parchetul instantei supreme pentru a fi anuntat ca s-a pus in miscare actiunea penala in cazul lui, pentru uciderea avocatei Elodia .

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )