Libnet.ro
UNICEF

14:00

Adevarul despre pensia Mariei Basescu. Lucrul mai putin stiut depre fosta Prima Doamna

Antena3 Antena3,
Adevarul despre pensia Mariei Basescu. Lucrul mai putin stiut depre fosta Prima Doamna

Intr-un interviu mai vechi, Maria Basescu declara ca a lucrat in turism, insa din 1980 a devenit casnica. De 15 ani sunt casnica. Nu am fost asa dintotdeauna. Cand m-a cunoscut sotul meu lucram in turis. continuă pe Antena3

VIDEO Vladimir Putin a anuntat ca Rusia are cu ce veni de hac sistemului american antiracheta si are deja arma hipersonica

In discursul anual despre starea natiunii, care intervine cu mai putin de trei saptamani inainte de alegerile prezidentiale, presedintele Vladimir Putin a anuntat ca Rusia dezvolta o racheta, botezata Sarmat, care nu are frica de sistemele americane antiracheta. in plus, liderul de la Kremlin a anuntat ca Moscova detine deja arma hipersonica.

Medicul Mihaela Bilic, adevarul despre fructe: Consumul excesiv ingrasa la fel ca alcoolul

Medicul nutritionist Mihaela Bilic a vorbit, duminica, la Antena 3, despre cat de des trebuie sa consumam fructe, dar si despre sucul de fructe pe care il consuma tot mai multe persoane. Mihaela Bilic a.

ADEVARUL despre impacarea dintre Brigitte si Ilie NASTASE: Are PROBLEME CU INIMA si i-au fost descoperite niste TUMORI

Suferintele din familie i-ar putea aduce din nou impreuna pe Brigitte si Ilie Nastase, in conditiile in care mama brunetei, dar si sora mai mare a lui Ilie Nastase sunt grav bolnave . Sanda Szeifert, mama.

Andreea Berecleanu, adevarul despre operatiile estetice

Andreea Berecleanu vorbeste despre felul in care priveste frumusetea, dar si despre ce o ajuta sa-si mentina starea de bine. Prezentatoarea Observatorului de la Antena 1, Andreea Berecleanu, are o forma.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )