Libnet.ro
UNICEF

01:05

Adrian Streinu-Cercel: Pacientii infectati cu noul coronavirus mor inclusiv pe sectiile obisnuite, nu trebuie sa ajunga neaparat in Terapie Intensiva (VIDEO)

B1 B1,
Adrian Streinu-Cercel: Pacientii infectati cu noul coronavirus mor inclusiv pe sectiile obisnuite, nu trebuie sa ajunga neaparat in Terapie Intensiva (VIDEO)

Adrian Streinu-Cercel, managerul Institutului National de Boli Infectioase Matei Bals din Capitala, a explicat ca pacientii sunt asistati pe sectiile normale in aceleasi conditii precum in cele de. continuă pe B1

Ministerul Sanatatii: 241 de copii infectati cu noul coronavirus sunt internati in spitale

Ministerul Sanatatii a anuntat, luni, ca 241 de copii infectati cu noul coronavirus sunt internati in spitale. Un numar de 8 se afla in sectiile de Terapie Intensiva. 241 de copii infectati cu noul.

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu: 546 de cazuri de infectare cu noul coronavirus in instante, 3 persoane au decedat, 5 sunt la ATI (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a anuntat marti ca in instante au fost inregistrate 546 de cazuri de infectare cu noul coronavirus, dar ca nu se pune problema opririi actului de.

Presedintele Ucrainei a fost testat pozitiv cu noul coronavirus

Presedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus de tip SARS-CoV-2, a anuntat luni serviciul sau de presa, relateaza agentia de presaAFP. Vladimir.

Volodimir Zelenski este infectat cu noul coronavirus. Cum se simte presedintele ucrainean

Volodimir Zelenski a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, a anuntat luni serviciul sau de presa, precizand ca seful statului ucrainean se simte bine, relateaza AFP.

Numarul cazurilor de infectii cu noul coronavirus la nivel mondial a depasit duminica 50 de milioane de cazuri

Numarul cazurilor de infectii cu noul coronavirus la nivel mondial a depasit duminica 50 de milioane de cazuri, potrivit datelor Reuters, iar cel de-al doilea val al pandemiei produs in ultimele 30 de zile reprezinta un sfert din acest total.

Directoarea Operei Nationale Romane Iasi este infectata cu noul coronavirus

Beatrice Rancea a spus ca este infectata cu noul coronavirus.

Beatrice Rancea, directoarea Operei Nationale Romane Iasi, infectata cu noul coronavirus

Beatrice Rancea, directoarea Operei Nationale Romane Iasi, a confirmat pentru Europa FM ca este infectata cu noul coronavirus.

Focar de COVID-19, tinut secret: 14 angajati ai Primariei Lugoj sunt infectati cu coronavirus, insa DSP nu a inclus institutia printre focarele active (VIDEO)

Situatie halucinanta in Lugoj. Nu mai putin de 14 angajati ai Primariei din oras sunt infectati cu noul coronavirus, dar Directia de Sanatate Publica Timis nu a inclus institutia printre focarele active de.

Care sunt caracteristicile pacientilor italieni care au decedat fiind infectati cu coronavirus: Varsta medie a victimelor este de 80 de ani

Autoritatile din Italia au publicat date cu privire la profilul pacientilor infectati cu noul coronavirus care au decedat. Este vorba despre un raport al Institutului Superior de Sanatate din Italia, actualizat pe.

Deputatul Emanuel Ungureanu, infectat cu noul coronavirus: Am purtat masca, am fost atent, dar, totusi, se intampla

Vicepresedintele Comisiei pentru sanatate, Emanuel Ungureanu, a anuntat pe contul sau de Facebook ca a fost infectat cu coronavirus, dezvoltand o forma medie de boala, cu dureri musculare puternice si febra, insa acum este in faza de vindecare.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2151 seconds )