Libnet.ro
UNICEF

08:00

CE ajuta Ucraina cu cel putin 11 mld. euro

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
CE ajuta Ucraina cu cel putin 11 mld. euro

Comisia Europeana a prezentat miercuri un plan de ajutorare in valoare de cel putin 11 miliarde de euro pentru Ucraina, cu o zi inaintea unui summit extraordinar pe tema crizei din aceasta fosta republica sovietica, relateaza AFP. continuă pe Wall-Street Ro

CE anunta un plan de ajutorare a Ucrainei in valoare de cel putin 11 miliarde de euro

Comisia Europeana a prezentat astazi un plan de ajutorare in valoare de cel putin 11 miliarde de euro pentru Ucraina, cu o zi inaintea unui summit extraordinar pe tema crizei din aceasta fosta republica sovietica, relateaza surse de presa.

CE anunta un plan de ajutorare a Ucrainei in valoare de cel putin 11 miliarde de euro

Comisia Europeana a prezentat miercuri un plan de ajutorare in valoare de cel putin 11 miliarde de euro pentru Ucraina, cu o zi inaintea unui summit extraordinar pe tema crizei din aceasta fosta republica sovietica, relateaza AFP.

Ajutor de cel putin 11 miliarde de euro pentru Ucraina.

Comisia Europeana a prezentat miercuri un plan de ajutorare in valoare de cel putin 11 miliarde de euro pentru Ucraina, cu o zi inaintea unui summit extraordinar pe tema crizei din aceasta fosta republica sovietica, relateaza AFP, preluata de Mediafax. Citeste si: Rusia contraataca: bunurile firmelor occidentale ar putea fi confiscate, daca se impun sanctiuni economice Comisia Europeana a identificat astazi miercuri) un program de ajutorare a Ucrainei. Aceasta este contributia noastra la .

Comisia Europeana a prezentat un plan de ajutorare a Ucrainei in valoare de cel putin 11 miliarde euro

Comisisa Europeana a prezentat, miercuri, un plan de ajutorare a Ucrainei in valoare de cel putin 11 miliarde euro, relateaza AFP. Comisia Europeana a identificat astazi miercuri) un program de ajutorare a.

Business report: Ce proiecte mari au companiile petroliere romanesti in Ucraina; Strainii si-au redus cu 10 mld. de euro expunerea pe bancile din Romania in ultimii 5 ani; Mafia italiana gestioneaza afaceri de 180 miliarde euro - suma mai mare decat PIB-

Ucraina - Economie si potential, dincolo de contextul geopolitic. Ucraina este o tara destul de saraca in resurse energetice primare. Ea importa 90% din petrol si aproape tot gazul natural de care are nevoie. Principalul furnizor este Rusia, urmata de Turkmenistan. Ioan Niculae, cel mai bogat roman in topul Forbes. Miliardarul ocupa locul 1. 372 la nivel mondial. Ioan Niculae este cel mai bogat roman si, cu o avere de 1,2 miliarde de dolari, se plaseaza pe locul 1. 372 la nivel mondial.

Prima intalnire Kerry-Lavrov, pe tema crizei din Ucraina.

Sefii diplomatiilor americana John Kerry si rusa Serghei Lavrov au discutat miercuri, la Paris, despre situatia din Ucraina, la finalul unei reuniuni cu privire la situatia din Liban, potrivit unor surse diplomatice, relateaza AFP, conform Mediafax. Citeste si: UPDATE. UE a aprobat un ajutor de cel putin 11 miliarde de euro pentru Ucraina. Rusia ameninta cu confiscarea bunurilor firmelor occidentale, in caz de sanctiuni contra sa La finalul dejunului de lucru al Grupului International de .

Carrefour isi revine in Franta si raporteaza profit de 2,2 mld. euro pentru 2013

Carrefour, cel mai mare retailer francez, a raportat un profit operational de 2,24 miliarde euro pentru anul trecut, in urcare cu 9,8% la cursuri valutare constante, datorita revigorarii afacerilor din Franta, transmite Bloomberg.

UE va ajuta Ucraina sa isi plateasca DATORIILE pentru gazele livrate de Gazprom

Uniunea Europeana va ajuta Ucraina sa isi plateasca datoriile pentru gazele livrate de Gazprom si europenii nu trebuie sa se ingrijoreze in privinta aprovizionarii cu gaze intrucat Moscova are nevoie de.

UE va ajuta Ucraina sa-si plateasca datoriile pentru gazele Gazprom

Uniunea Europeana va ajuta Ucraina sa isi plateasca datoriile pentru gazele livrate de Gazprom, iar europenii nu trebuie sa fie ingrijorati de aprovizionarea cu gaze, deoarece Moscova are nevoie de bani, este de parere Gunther Oettinger, comisarul european pentru Energie, citat de AFP.

Putin, un gangster politic incoltit.

Inaintea intrevederii prevazuta dintre sefii diplomatiilor americana si rusa, John Kerry si Serghei Lavrov, la Paris, Statele Unite au mentinut presiunea asupra Moscovei si spectrul sanctiunilor economice l-a determinat pe presedintele rus sa ameninte ca va riposta prin inghetarea investitiilor straine in Rusia. El continua sa joace strategia tensiunii in Crimeea pentru a accentua fragilitatea noii puteri de la Kiev. Citeste si: UPDATE. UE a aprobat un ajutor de cel putin 11 miliarde de euro .

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.248 seconds )