Libnet.ro
UNICEF

10:15

CE anunta un plan de ajutorare a Ucrainei in valoare de cel putin 11 miliarde de euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CE anunta un plan de ajutorare a Ucrainei in valoare de cel putin 11 miliarde de euro

Comisia Europeana a prezentat astazi un plan de ajutorare in valoare de cel putin 11 miliarde de euro pentru Ucraina, cu o zi inaintea unui summit extraordinar pe tema crizei din aceasta fosta republica sovietica, relateaza surse de presa. continuă pe Ziarul Bursa

CE anunta un plan de ajutorare a Ucrainei in valoare de cel putin 11 miliarde de euro

Comisia Europeana a prezentat miercuri un plan de ajutorare in valoare de cel putin 11 miliarde de euro pentru Ucraina, cu o zi inaintea unui summit extraordinar pe tema crizei din aceasta fosta republica sovietica, relateaza AFP.

Comisia Europeana a prezentat un plan de ajutorare a Ucrainei in valoare de cel putin 11 miliarde euro

Comisisa Europeana a prezentat, miercuri, un plan de ajutorare a Ucrainei in valoare de cel putin 11 miliarde euro, relateaza AFP. Comisia Europeana a identificat astazi miercuri) un program de ajutorare a.

Ajutor de cel putin 11 miliarde de euro pentru Ucraina.

Comisia Europeana a prezentat miercuri un plan de ajutorare in valoare de cel putin 11 miliarde de euro pentru Ucraina, cu o zi inaintea unui summit extraordinar pe tema crizei din aceasta fosta republica sovietica, relateaza AFP, preluata de Mediafax. Citeste si: Rusia contraataca: bunurile firmelor occidentale ar putea fi confiscate, daca se impun sanctiuni economice Comisia Europeana a identificat astazi miercuri) un program de ajutorare a Ucrainei. Aceasta este contributia noastra la .

CE ajuta Ucraina cu cel putin 11 mld. euro

Comisia Europeana a prezentat miercuri un plan de ajutorare in valoare de cel putin 11 miliarde de euro pentru Ucraina, cu o zi inaintea unui summit extraordinar pe tema crizei din aceasta fosta republica sovietica, relateaza AFP.

Plan de ajutorare a Ucrainei in valoare de 11 MILIARDE de euro, prezentat de Comisia Europeana

Comisia Europeana a prezentat miercuri un plan de ajutorare in valoare de cel putin 11 miliarde de euro pentru Ucraina, relateaza AFP. Programul include masuri pe termen scurt si mediu in domeniile comercial,.

China. Cel putin zece persoane au ars de vii intr-un autobuz.

Zece persoane si-au pierdut viata si alte 17 au fost ranite in urma unui incendiu izbucnit intr-un autobuz, la bordul caruia calatoreau intr-o regiune din nord-estul Chinei, informeaza Agerpres. Incidentul s-a produs miercuri dimineata in orasul Jilin, in provincia cu acelasi nume, in jurul orei locale 07. Autobuzul apartinea, conform Xinhua, unei companii locale de prelucrare a lemnului, iar in momentul izbucnirii focului la bordul sau se aflau cel putin 43 de persoane, dupa cum au .

Cel putin opt persoane, ranite intr-o explozie, la Medgidia.

Cel putin opt persoane, intre care un copil, au fost ranite intr-o explozie produsa, marti seara, intr-un bloc de locuinte din Medgidia, relateaza Mediafax. Patru victime, care sunt ranite grav, urmeaza sa fie preluate de un elicopter si aduse la un spital din Bucuresti. Potrivit unor surse medicale, cel putin opt persoane, intre care un copil, au fost ranite in explozia produsa intr-un bloc de locuinte din Medgidia, care a fost urmata de un incendiu. Secretarul de stat din Ministerul de .

EXPLOZIE intr-un bloc de locuinte din Medgidia: Cel putin 12 persoane au fost ranite

10: Numarul victimelor exploziei, urmate de incendiu, a ajuns la 12, a declarat pentru Mediafax secretarul de stat din Ministerul de Interne Raed Arafat. Stire initiala 22. 40 Cel putin opt persoane au fost.

EXPLOZIE intr-un bloc de locuinte din Medgidia: Cel putin opt persoane au fost ranite

Cel putin opt persoane au fost ranite intr-o explozie produsa, marti seara, intr-un bloc de locuinte din Medgidia, patru dintre victime fiind ranite grav si urmand sa fie preluate de un elicopter si aduse la.

ATAC intr-o gara din China: Cel putin 29 de persoane au fost injunghiate mortal.

Cel putin 29 de persoane au fost injunghiate mortal, iar alte peste 130 au fost ranite intr-un atac care a avut loc sambata intr-o gara din sud-vestul Chinei, a anuntat agentia China Noua. Potrivit sursei citate, atacurile, comise de mai multi indivizi avand cutite, au avut loc intr-o gara din apropierea orasului Kunming, capitala provinciei Yunnan. Bilantul atacului, comis sambata, la ora locala 21. 20, ora Romaniei), este pentru moment de 29 de morti si peste 130 de raniti, potrivit .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )