Libnet.ro
UNICEF

21:30

Alegeri anticipate intr-o comuna din judetul Iasi. Sunt patru candidati pentru functia de primar

Adevărul Adevărul,
Alegeri anticipate intr-o comuna din judetul Iasi. Sunt patru candidati pentru functia de primar

In judetul Iasi duminica au loc alegeri anticipate pentru functia de primar, dupa ce fostul edil a fost condamnat pentru fapte de coruptie. continuă pe Adevărul

Doi parinti din judetul Iasi refuza sa-si opereze fetita bolnava de cancer. Motivul este de-a dreptul socant

Caz socant la Iasi. Doi parinti din comuna Raducaneni refuza sa-si opereze fetita bolnava de cancer renal in stadiu terminal, pentru ca sunt convinsi ca medicii vor sa fure organele.

Scene socante in judetul Iasi. Un barbat a fost batut in magazin, de mana cu copilul

Scene socante, intr-un magazin din judetul Iasi. Un copil de cativa ani a asistat la un incident incredibil in care tatal sau a fost luat la bataie cu pumnii si picioarele in magazinul.

Pericol de explozie intr-o comuna din Galati. Peste 100 de persoane au fost evacuate

Pericol de explozie intr-o comuna din Galati. Patru autospeciale de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Galati s-au deplasat duminica pe DN 25 Galati-Tecuci, unde o cisterna plina.

Pericol de explozie intr-o comuna din Galati. Peste 500 de persoane au fost evacuate

Pericol de explozie intr-o comuna din Galati. Patru autospeciale de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Galati s-au deplasat duminica pe DN 25 Galati-Tecuci, unde o cisterna plina.

Un copil de 9 ani si o femeie, raniti intr-un incendiu produs la o cabana din judetul Brasov

Un copil de 9 ani si o femeie au fost raniti, sambata, in urma unui incendiu care a cuprins o cabana din judetul Brasov.

Alegeri anticipate Catalonia: Partidele pro-independenta ar putea obtine cele mai multe voturi

Partidele care sustin independenta Cataloniei ar urma sa obtina cele mai multe voturi la alegerile anticipate prevazute sa aiba loc in regiune la 21 decembrie, dar si-ar putea pierde majoritatea, releva un sondaj publicat duminica in cotidianul La Vanguardia, citat de Reuters si AFP.

Alegeri anticipate: PNL a castigat primaria Deva

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat, duminica seara, ca Florin Oancea, candidatul partidului pentru Primaria Devei, a castigat alegerile locale din acest oras. Este sigur. Liberalul Florin.

Teascurile vechi de secole aflate in singura comuna din judetul Maramures cu traditie in exploatarea viilor. De ce au fost arse multe in timpul comunismului

Chiar daca zona Maramuresului nu a ramas cunoscuta in istorie pentru productia de vin, in judet exista o comuna, Cicarlau, unde viticultura a fost favorizata de clima.

Accident grav in judetul Mures. Sunt mai multe victime

Trei persoane au fost ranite vineri dimineata intr-un accident produs pe DE 60, in localitatea Chendu, dupa ce autoturismul in care se aflau a iesit din decor si a lovit o teava de gaz, a.

Perchezitii la persoane din judetul Galati banuite de inselaciune, fals si uz de fals

Politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice Arges, cu suportul de specialitate al Directiei Operatiuni Speciale din cadrul IGPR, efectueaza, astazi, trei perchezitii domiciliare pe raza judetului Galati la locuintele unor persoane banuite de inselaciune, fals si uz de fals.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )