Libnet.ro
UNICEF

12:15

Alegeri locale 2020: A fost constituit Biroul Electoral Central - locale2020.bec.ro

Hotnews Hotnews,
 Alegeri locale 2020: A fost constituit Biroul Electoral Central - locale2020.bec.ro

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) informeaza ca, sambata, a fost constituit Biroul Electoral Central BEC) pentru alegerea autoritatilor administratiei publice locale din 27 septembrie. continuă pe Hotnews

Alegerile locale, tot mai aproape: A fost constituit Biroul Electoral Central. Cine sunt judecatorii investiti ca membri

Un nou pas spre alegerile locale din 2020 a fost facut sambata, cand a fost constituit Biroul Electoral Central. Astfel, potrivit procesului verbal incheiat cu ocazia adoptarii hotararii, au fost investiti ca.

Noi trageri la sorti la Curtea Suprema. Instanta suprema ii va desemna pe judecatorii care vor face parte din Biroul Electoral Central

Inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) va desemna, joi, ora 13. 00, prin tragere la sorti, judecatorii care vor face parte din Biroul Electoral Central BEC) pentru alegerea autoritatilor administratiei publice locale din data de 27 septembrie 2020. iCCJ anunta si ca a modificat regulile de acces in instanta, justitiabililor fiindu-le interzis sa formeze grupuri mai mari de doua persoane in sediu, exceptie facand avocatii.

AEP anunta ca a fost constituit BEC pentru alegerile locale din 27 septembrie

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) a anuntat ca sambata a fost constituit Biroul Electoral Central pentru alegerea locale din 27 septembrie.

AEP anunta ca a fost constituit BEC pentru alegerile locale din 27 septembrie

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) a anuntat ca azi a fost constituit Biroul Electoral Central pentru alegerea locale din 27 septembrie.

Robert Negoita, despre numirea lui Aurelian Badulescu la conducerea PSD Sector 3: Astazi a fost o zi trista pentru tot ce inseamna Bucuresti si Sector 3 (VIDEO)

Robert Negoita, actualul primar al Sectorului 3 al Capitalei si candidat pentru un nou mandat, sustine ca joi a fost o zi foarte trista pentru Bucuresti si pentru sectorul pe care il administreaza, aluzie la fa.

Aurelian Badulescu, ales presedinte interimar al PSD Sector 3: Actualul viceprimar va candida pentru functia de edil al sectorului condus de Robert Negoita (VIDEO)

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, a fost votat, joi, in sedinta Comietetului Executiv al PSD, in functia de presedinte interimar al organizatiei din Sectorul 3. in acelasi timp, Badulescu va candida.

USR se opune intrarii PMP in Alianta pentru Bucuresti. Tomac: Suntem dispusi sa facem o alianta in jurul lui Nicusor Dan, cu lista comuna pentru Consiliul General si candidati comuni la sectoare

Eugen Tomac a explicat ca PMP nu a fost invitat in Alianta pentru Bucuresti, pe motiv ca USR se opune, si a reiterat ca formatiunea pe care o conduce este dispusa oricand sa creeze o alianta in jurul.

iCCJ a desemnat cei sapte judecatori care vor face parte din BEC la alegerile locale

Inalta Curte de Casatie si Justitiei iCCJ) a desemnat joi, prin tragere la sorti, cei sapte judecatori care vor face parte din Biroul Electoral Central BEC) pentru alegerile locale din 27 septembrie.

Cine sunt judecatorii care vor face parte din BEC la alegerile locale din 27 septembrie - inalta Curte

Inalta Curte de Casatie si Justitie a dat publicitatii, joi, numele celor 7 judecatori care vor face parte din Biroul Electoral Central BEC) la alegerile locale din data de 27 septembrie. iCCJ i-a desemnat pe cei 7 magistrati in urma unei trageri la sorti care a avut loc la ora 13.

PNL definitiveaza candidaturile la alegerile locale. Liberalii ar fi ajuns la un acord final cu USR-PLUS pentru formula comuna de la sectoare

Biroul Politic National al PNL s-a reunit in sedinta, sambata, incepand cu ora 9, pentru a definitiva candidaturile la alegerile locale din 2020. PNL definitiveaza candidaturile la.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )