Libnet.ro
UNICEF

07:45

Alegeri locale 2020. Vergil Chitac - 27,06%, Stelian Ion - 23,13%. Rezultatele sunt provizorii. Decebal Fagadau este tot pe locul al treilea

Adevărul Adevărul,
Alegeri locale 2020. Vergil Chitac - 27,06%, Stelian Ion - 23,13%. Rezultatele sunt provizorii. Decebal Fagadau este tot pe locul al treilea

Potrivit numaratorii partiale a voturilor, luni dimineata, Vergil Chitac PNL) a luat un avans important fata de Stelian Ion USR), contracandidatul cu care duminica, la inchiderea urnelor, era la egalitate. continuă pe Adevărul

Alegeri locale 2020. Vergil Chitac se afla pe primul loc in cursa pentru Primaria Constanta - rezultate partiale

Senatorul PNL Vergil Chitac se afla pe primul loc, dupa numararea voturilor din 112 de sectii din cele 211, urmat social-democratul Decebal Fagadau, scrie Replica Online, in timp ce Stelian Ion USR-PLUS) se afla pe locul 3.

ALEGERI LOCALE 2020 Vergil Chitac, noul primar al Constantei

Candidatul liberal, Vergil Chitac este castigator al Primariei Constanta, conform datelor provizorii transmise de BEC dupa numararea a 94,48% din voturile exprimate la alegerile locale de duminica.

Alegeri locale 2020. Vergil Chitac si Stelian Ion, la egalitate pentru Primaria Constanta. Decebal Fagadau, pe locul al treilea VIDEO

Conform exit poll-urilor, lupta pentru Primaria Constanta este extraordinar de stransa. Vergil Chitac PNL) si Stelian Ion USR PLUS) se afla la egalitate, la sondajul de la ora 19. Decebal Fagadau PSD) este pe locul al treilea.

Alegeri locale 2020. VIDEO Vergil Chitac, candidat PNL la Primaria Constantei: Lupta se da in doi si va indemn sa votati ca atare!

Vergil Chitac, candidatul sustinut de PNL la Primaria Constantei, si-a exprimat dreptul la vot la alegerile locale din 27 septembrie 2020.

Vergil Chitac: Trebuie sa facem pasi importanti pentru Constanta. Plecarea PSD-ului acasa este un semnal

Vergil Chitac, candidatul PNL la Primaria Constanta, le-a multumit constantenilor ca au iesit la vot si a subliniat ca trebuie facuti pasi importanti pentru oras. Nu m-am asteptat la rezultat.

Vergil Chitac: Am votat in interes public si nu in favorarea grupurilor de interese. in Constanta se va produce o schimbare istorica

Candidatul la functia de primar al municipiului Constanta din partea PNL, Vergil Chitac, s-a prezentat duminica dimineata la sectia de votare, spunand ca in Constanta se va produce o schimbare.

LIVE BLOG Alegeri locale 2020. Firea a tepuit presa. Nicusor Dan, vot cu sete. Iohannis are viza de flotant. Orban a stat la coada. Prezenta mare in Bucuresti

Alegeri locale 2020. Romanii aleg: primarii, consilierii locali, presedintii de Consilii Judetene si consilierii judeteni. Asadar, fiecare cetatean va primi patru buletine de vot. Urnele se deschid la ora 07. 00 si se inchid la ora 21. in ce masura va fi influentata prezenta la vot de pandemie? Vom compara cifrele din 2020 cu cele din 2016. Ramai pe Adevarul pentru a urmari toate momentele importante din ziua alegerilor. Si nu uita: Voteaza!.

Alegeri locale 2020. Mesajul presedintelui Klaus Iohannis, inainte de scrutinul din 27 septembrie

Presedintele Klaus Iohannis a postat, vineri, un mesaj pe pagina de Facebook, prin care ii indeamna pe oameni sa mearga la vot, duminica, pe 27 septembrie, la alegerile locale.

Alegeri locale 2020. Ce se intampla daca votezi de 2 ori maine, 27 septembrie. Revoltator!

In Romania zilelor noastre se poate orice, chiar si cand vine vorba de alegeri locale. Legislatia electorala a devenit maipermsibila pentru votantii romani, dar ramane intrebarea de ce? Cine ar avea de castigat dupa noua reglementare anuntata de BEC? Alegeri locale 2020: BEC te lasa sa votezi de doua ori Pe site-ul oficial al Biroului .

Alegeri Locale 2020. Exit-poll ora 16.00. Cum stau PNL, PSD si USR-PLUS in sondaje. La ce distanta se afla Firea de Nicusor Dan

Astazi, 27 septembrie, avem alegeri locale iar cel mai asteptat moment este cel in care se vor anunta rezultatele exit poll-urilor. Vom incerca sa va tinem la curent cu situatia din sectiile de votare pe tot parcursul zilei. Pentru aceste alegeri locale vor exista sondaje de opinie in timp real. Trei institute au fost acreditate .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )