Libnet.ro
UNICEF

13:00

Alerta meteo ANM. Vine prapadul in Romania, vremea se schimba dramatic

Playtech Playtech,
Alerta meteo ANM. Vine prapadul in Romania, vremea se schimba dramatic

Alerta meteo ANM. Cum va fi vremea in Romania. Specialistii in meteorologie anunta ca in Romania se vor intoarce ninsorile, astfel ca mai multe zone sunt vizate de fenomenele meteo extreme. Alerta meteo ANM Astfel, Elena Mateescu, directorul ANM a vorbit despre aceste fenomene meteo care urmeaza sa se manifeste in tara noastra in perioada . continuă pe Playtech

Meteo Romania. Vremea se schimba total, ce temperaturi vom avea

Specialistii meteo indica vremea in urmatoarea perioada. Temperaturile se schimba total! De ce vreme vom avea parte in zilele ce urmeaza pe tot teritoriul Romaniei? Care este anuntul meteorologilor? Detalii pentru intervalul 8 februarie 8 martie. Meteo Romania. Temperaturi mai ridicate decat normalul perioadei Administratia Nationala de Meteorologie a publicat in cursul acestei dimineti .

Alerta meteo. Mare atentie, avertismentul clar al meteorologilor pentru Romania

Atmosfera este mohorata in toata tara si se asteapta ploi slabe indeosebi in nord-vest. Pe creste, in partea nordica a Carpatilor Orientali, vor fi precipitatii mixte. Ceata de peste noapte va fi prezenta si in prima parte a zilei, in sudul si estul tarii, iar izolat va burnita. Expertii de la ANM au emis cod .

ALERTA METEO: Mai multe zone din Romania, vizate de avertizari cod portocaliu si galben de intensificari ale vantului

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis avertizari de tip cod portocaliu si cod galben de intensificari ale vantului pentru jumatate de tara. Cod portocaliu si cod galben de vant.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )