Libnet.ro
UNICEF

07:45

ALERTA. Ninel Peia, candidat la alegerile prezidentiale, a disparut

Antena3 Antena3,
ALERTA. Ninel Peia, candidat la alegerile prezidentiale, a disparut

IPJ Cluj a fost sesizat de catre Serviciul de Protectie si Paza despre disparitia lui Ninel Peia, candidat la presedintia Romaniei. Acesta s-a cazat miercuri la un hotel de pe raza. continuă pe Antena3

Un candidat la alegerile prezidentiale a disparut in miez de noapte. Politia il cauta. Sotia a reactionat surprinzator

Ninel Peia, candidat la alegerile prezidentiale din partea Neamului Romanesc, a disparut, la Cluj, cu trei zile inainte de scrutin, sustin surse judiciare pentru Adevarul. Peia a iesit din hotelul in care era cazat la ora 1. 00 noaptea, imbracat in costum, si a plecat pe jos. Nu a mai fost vazut. Politia si familia il cauta. Conform legii, ofiterii SPP trebuie sa asigure paza candidatilor doar in timpul activitatilor de campanie.

Candidatul Ninel Peia a disparut: Prezidentiabilul este de negasit dupa ce a plecat de la un hotel din Cluj

Ninel Peia, candidat la alegerile prezidentiale, sustinut de Partidul Neamul Romanesc, a disparut. Prezidentiabilul era cazat la un hotel din Cluj, iar ultima oara a fost surprins de camerele de supraveghere,.

Un candidat la alegerile prezidentiale a disparut. SPP a sesizat Politia

Ninel Peia, candidat la alegerile prezidentiale, a disparut si este de negasit. SPP, cel care se ocu.

Alerta: A disparut un candidat la prezidentiale Ninel Peia a plecat azi noapte de la hotel si nu a mai putut fi contactat

Ninel Peia, candidat la alegerile prezidentiale sustinut de Partidul Neamul Romanesc, a disparut in cursul noptii de miercuri spre joi de la hotelul din Cluj unde era cazat.

Sotia lui Ninel Peia, prima reactie dupa disparitia candidatului la Presedintia Romaniei

Candidatul la Presedintia Romaniei Ninel Peia este dat disparut de Politie, dupa ce a plecat in cursul noptii dintr-un hotel din Cluj-Napoca. Familia nu l-a declarat disparut. Sotia lui Ninel Peia a fost.

Ce se intampla acum cu barbatul care a batut-o pe Viorica Dancila la alegerile prezidentiale din 2009. Era un membru PDL

Viorica Dancila a reclamat in campania electorala pentru alegerile prezidentiale din 2009 ca a fost batuta pe o strada din Videle de un membru PDL. Ce se intampla acum cu barbatul care a agresat-o? Ce se intampla acum cu barbatul care a batut-o pe Viorica Dancila la alegerile prezidentiale din 2009? in campania pentru alegerile .

VIDEO. Cum arata in 1990 o confruntare intre candidatii la alegerile prezidentiale - Radu Campeanu, Ion Ratiu si Ion Iliescu

Iata cum a aratat in anul 1990 o confruntare intre candidatii la alegerile prezidentiale, Radu Campeanu, Ion Ratiu si Ion Iliescu. Alegerile prezidentiale s-au desfasurat atunci pe 20 mai 1990. Din.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Ce averi au cei 14 candidati la alegerile prezidentiale de duminica

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Biroul Electoral Central a publicat declaratiile de avere si de interese ale celor 14 candidati la alegerile prezidentiale din noiembrie.

Adrian Coman, romanul strain in tara lui. De ce nu are dreptul sa voteze la alegerile prezidentiale de duminica

Votul, unul dintre principiile de baza ale democratiei, este numai pentru unii. Adrian Coman, romanul strain in tara sa, nu are dreptul sa isi isi exprime afinitatea, duminica, la alegerile prezidentiale. Adrian Coman nu are drept sa voteze la alegerile prezidentiale de duminica Votul este unul dintre principiile de baza ale democratiei care da posibilitatea .

Ce arata ultimele sondaje, la scurt timp inainte de alegerile prezidentiale. Cu cine se lupta Iohannis in cursa de la Cotroceni

Cu doar cateva zile inainte de alegerile prezidentiale, care vor avea loc pe 10 noiembrie 2019, ultimele sondaje arata rezultate neasteptate. Romanii asteptati sa isi exercite dreptul la vot, duminica, ar putea avea o reala surpriza, deoarece Klaus Iohannis se afla momentan pe o pozitie fruntasa. Actualul presedinte al tarii se afla, in continuare, printre .

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )