Libnet.ro
UNICEF

07:15

Alerta in Republica Moldova. Un politist din Floresti a fost rapit de asa-zisele forte de securitate din Tiraspol

B1 B1,
Alerta in Republica Moldova. Un politist din Floresti a fost rapit de asa-zisele forte de securitate din Tiraspol

Un politist de la Floresti a fost rapit de catre asa zisele forte de securitate de la Tiraspol. Informatia a fost confirmata pentru UNIMEDIA de catre seful de la SPIA, Ion Mamaliga. Oficialul a precizat. continuă pe B1

Un politist din Floresti, rapit de catre fortele de securitate din Transnistria

Un politist de la Inspectoratul de Politie Floresti a fost rapit miercuri, 7 octombrie, de catre fortele de securitate de la Tiraspol. Este vorba despre Andrei Amarfi, care activeaza in cadrul Ministerului de Interne de 24 de ani.

SIS anunta ca i-a identificat pe angajatii structurilor de forta de la Tiraspol care au rapit un politist din Floresti

Serviciul de Informatii si Securitate anunta ca i-a identificat pe angajatii asa-numitului minister al securitatii de la Tiraspol, care au participat la rapirea politistului din Floresti Andrei Amarfi, caz care a avut loc in dimineata zilei de miercuri, 7 octombrie. Materialele prealabile obtinute vor fi transmise in adresa Procuraturii Generale in suportul masurilor procesual-penale initiate pe cazul dat.

DIRECTORUL AMDM: Vaccinul UE impotriva COVID-19 va ajunge si in Republica Moldova

Uniunea Europeana va avea grija ca vaccinul anti-COVID-19 sa ajunga si in Republica Moldova, iar un rol important in acest sens il are Romania, afirma intr-un interviu pentru Radio Europa Libera, directorul Agentiei Medicamentului si Dispozitivelor Medicale AMDM), Eremei Priseajniuc, conform news. ro.

831 de cazuri noi de COVID-19 si 14 decese, inregistrate in Republica Moldova

Numarul persoanelor infectate cu COVID-19 a ajuns la57. 732, dupa ce marti, 6 octombrie, au fost inregistrate 831 de cazuri, in urma procesarii a 2. 800 de probe. Pe parcursul zilei de astazi, 14 pacienti au fost rapusi de noul coronavirus.

322 de cazuri noi de COVID-19 si noua decese, inregistrate in Republica Moldova

Numarul persoanelor infectate cu COVID-19 a ajuns la56. 901, dupa ce luni, 5 octombrie, au fost inregistrate 322 de cazuri, in urma procesarii a 1. 066 de probe. Pe parcursul zilei de astazi, noua pacienti au fost rapusi de noul coronavirus.

691 de cazuri noi de COVID-19 si 13 decese, inregistrate in Republica Moldova

Numarul persoanelor infectate cu COVID-19 a ajuns la56. 579, dupa ce duminica, 4 octombrie, au fost inregistrate 691 de cazuri, in urma procesarii a 1. 972 de probe. Pe parcursul zilei de astazi, 13 pacienti au fost rapusi de noul coronavirus.

in Republica Moldova s-a inregistrat cea mai mica recolta de struguri din ultimii zece ani

Recolta de struguri din acest an va fi cea mai modesta din ultimii zece ani, fiind estimata la 150-200 de mii de tone. in acelasi timp, datele furnizate de vinificatori arata ca stocurile disponibile ale vinariilor sunt estimate la nivelul anului precedent circa 18 milioane dal si pot acoperi cererea pe pietele locale si internationale.

Oligarhul Vladimir Plahotniuc nu se mai poate intoarce pe teritoriul american, anunta Ambasada SUA din Republica Moldova

Vladimir Plahotniuc nu se mai poate intoarce in Statele Unite, potrivit unui raspuns dat de Ambasada SUA in Moldova pentru presa de peste Prut. Oligarhul moldovean ar fi plecat din SUA de pe 28 august si nu este.

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )