Libnet.ro
UNICEF

09:45

Un politist din Floresti, rapit de catre fortele de securitate din Transnistria

Adevărul Adevărul,
Un politist din Floresti, rapit de catre fortele de securitate din Transnistria

Un politist de la Inspectoratul de Politie Floresti a fost rapit miercuri, 7 octombrie, de catre fortele de securitate de la Tiraspol. Este vorba despre Andrei Amarfi, care activeaza in cadrul Ministerului de Interne de 24 de ani. continuă pe Adevărul

Alerta in Republica Moldova. Un politist din Floresti a fost rapit de asa-zisele forte de securitate din Tiraspol

Un politist de la Floresti a fost rapit de catre asa zisele forte de securitate de la Tiraspol. Informatia a fost confirmata pentru UNIMEDIA de catre seful de la SPIA, Ion Mamaliga. Oficialul a precizat.

Dosar penal in cazul politistului din Floresti, rapit de structurile de forta din Transnistria

Procuratura raionului Floresti a initiat o cauza penala pe faptul rapirii unei persoane si uzurpare de calitati oficialede catre angajatii structurilor de forta ale Transnistriei. Cazul a avut loc in aceasta dimineata, 7 octombrie, cand un ofiter din cadrul Inspectoratului de PolitieFloresti a fost rapit din curtea casei, situata in orasul Camenca, regiunea transnistreana.

Mihai Popsoi:Cerem explicatii lui Igor Dodon si lui Ion Chicu cu privire la rapirea politistului de catre fortele de securitate de la Tiraspol

Vicepresedintele Parlamentului, deputatul PAS Mihai Popsoi, a declarat ca cere explicatii lui Igor Dodon si premierului Ion Chicu cu privire la rapirea politistului Andrei Amarfi de catre fortele de securitate de la Tiraspol.

SIS anunta ca i-a identificat pe angajatii structurilor de forta de la Tiraspol care au rapit un politist din Floresti

Serviciul de Informatii si Securitate anunta ca i-a identificat pe angajatii asa-numitului minister al securitatii de la Tiraspol, care au participat la rapirea politistului din Floresti Andrei Amarfi, caz care a avut loc in dimineata zilei de miercuri, 7 octombrie. Materialele prealabile obtinute vor fi transmise in adresa Procuraturii Generale in suportul masurilor procesual-penale initiate pe cazul dat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )