Libnet.ro
UNICEF

06:45

Alimentele suspectate de imbolnavirea copiilor din Arges si Bacau nu aveau E-coli

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Alimentele suspectate de imbolnavirea copiilor din Arges si Bacau nu aveau E-coli

Probele prelevate din alimentele suspectate de imbolnavirea copiilor din judetele Arges si Bacau de sindrom hemolitic uremic SHU) au aratat absenta Escherichia Coli verotoxigena in toate cele 21 de esantioane, a anuntat, ieri, Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA). continuă pe Ziarul Bursa

Alimentele consumate de copiii din Arges si Bacau, bolnavi de SHU, nu aveau e-coli

Analiza probelor prelevate din alimentele suspectate de imbolnavirea copiilor din judetele Arges si Bacau de sindrom hemolitic uremic SHU) a aratat absenta Escherichia Coli verotoxigena in toate cele 21 de esantioane, a anuntat, marti, Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA).

Criza bebelusilor din Arges: Corpul de control al premierului a descoperit numeroase nereguli la Spitalul de Copii din Arges - proceduri nerespectate, neglijenta si inregistrari neconforme cu adevarul (VIDEO)

Corpul de control al premierului a publicat un raport cu neregulile depistate in cazul gestionarii crizei bebelusilor bolnavi, dupa o investigatie la Spitalul de copii din Arges, informeaza B1 TV. Proceduri.

Cauza imbolnavirii bebelusilor din Arges, necunoscuta. Raportul Corpului de Control al premierului cere verificarea vaccinurilor

Corpul de Control al Premierului nu a reusit sa desluseasca cauzele imbolnavirilor bebelusilor din Arges, in urma testelor pe care le-au efectuat. Dar se pare ca oficialii au cerut PiCCJ.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1994 seconds )