Libnet.ro
UNICEF

07:15

Criza bebelusilor din Arges: Corpul de control al premierului a descoperit numeroase nereguli la Spitalul de Copii din Arges - proceduri nerespectate, neglijenta si inregistrari neconforme cu adevarul (VIDEO)

B1 B1,
Criza bebelusilor din Arges: Corpul de control al premierului a descoperit numeroase nereguli la Spitalul de Copii din Arges - proceduri nerespectate, neglijenta si inregistrari neconforme cu adevarul (VIDEO)

Corpul de control al premierului a publicat un raport cu neregulile depistate in cazul gestionarii crizei bebelusilor bolnavi, dupa o investigatie la Spitalul de copii din Arges, informeaza B1 TV. Proceduri. continuă pe B1

Cauza imbolnavirii bebelusilor din Arges, necunoscuta. Raportul Corpului de Control al premierului cere verificarea vaccinurilor

Corpul de Control al Premierului nu a reusit sa desluseasca cauzele imbolnavirilor bebelusilor din Arges, in urma testelor pe care le-au efectuat. Dar se pare ca oficialii au cerut PiCCJ.

Lista greselilor grave in criza bebelusilor din Arges. Verdict oficial: s-au incalcat inclusiv protocoale internationale

Ancheta facuta de Corpul de Control din cadrul Ministerului Sanatatii la Pitesti dupa imbolnavirea in lant, cu sindrom hemolitic uremic, la inceputul anului, a celor 16 bebelusi din Arges arata ca in cazul mai multor copii internati in sectia Boli Infectioase a Spitalului Judetean de Urgenta din Pitesti nu s-a respectat protocolul transferului interclinic al pacientilor si ca ancheta DSP Arges ar fi fost una de mantuiala.

Cauza imbolnavirilor din Arges, necunoscuta. Guvernul cere verificarea vaccinurilor. Adrian Streinu Cercel: Exclus ca acestea sa fi produs imbolnavirile

Corpul de control al premierului nu a identificat cauza imbolvarilor la bebelusii din Arges, dar a solicitat PiCCJ verificari privind stocurile de vaccinuri existente la nivelul Directiilor judetene de.

Alimentele suspectate de imbolnavirea copiilor din Arges si Bacau nu aveau E-coli

Probele prelevate din alimentele suspectate de imbolnavirea copiilor din judetele Arges si Bacau de sindrom hemolitic uremic SHU) au aratat absenta Escherichia Coli verotoxigena in toate cele 21 de esantioane, a anuntat, ieri, Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA).

Alimentele consumate de copiii din Arges si Bacau, bolnavi de SHU, nu aveau e-coli

Analiza probelor prelevate din alimentele suspectate de imbolnavirea copiilor din judetele Arges si Bacau de sindrom hemolitic uremic SHU) a aratat absenta Escherichia Coli verotoxigena in toate cele 21 de esantioane, a anuntat, marti, Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA).

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1977 seconds )