Libnet.ro
UNICEF

11:15

Allview A5 Duo: un nou smartphone dual SIM low-end

Playtech Playtech,
Allview A5 Duo: un nou smartphone dual SIM low-end

Allview a anuntat astazi smartphone-ul Allview A5 Duo, un dual SIM care va inlocui modelul Allview P5 Mini, cu actualizare pe parte de procesor, display, baterie si sistem Android. A5 Duo are un display de 4 inci cu rezolutie de 480800 px, un procesor Dual Core de 1,2 GHz, procesor grafic Mali 400 si sistem de operare Android 4. 2 Jelly Bean. Memoria RAM se opreste la 512 MB, iar memoria flash este de 4GB, extensibila cu un card microSD de []. continuă pe Playtech

Allview are un nou smartphone: A5 Duo este un telefon destinat tinerilor

Allview lanseaza smartphone-ul Allview A5 Duo, un telefon dual SIM destinat in special tinerilor. Acesta va inlocui modelul Allview P5 Mini, venind cu un procesor mai puternic, un display mai mare, autonomie crescuta a bateriei si o versiune mai noua a sistemului de operare Android.

Compania Allview lanseaza astazi un nou smarphone care costa 549 de lei

Compania brasoveana Allview lanseaza astazi smartphone-ul Allview A5 Duo, un telefon dual SIM destinat in special tinerilor. Acesta va inlocui modelul Allview P5 Mini, venind cu un procesor mai puternic, un display mai mare, autonomie crescuta a bateriei si o versiune mai noua a sistemului de operare Android.

De ce nu voi avea dual SIM: smartphone-ul moare de drum lung, iar prostul (de mine) de gatcu el

Nu voi avea niciodata un telefon dual SIM. Aceasta este concluzia opiniei mele si o spun de la inceput. Iar acum vreau sa vorbesc cu voi si sa inteleg de ce vreti dual SIM-uri acum si de ce sunt eu un client diferit.

Sony va prezenta un nou smartphone luna viitoare, ar putea fi modelul Honami cu camera de 20 megapixeli

Se vorbeste de cateva luni de un nou smartphone Sony, pe numele sau Honami, dar pana acum nimic oficial din partea companiei. Totusi, la IFA 2013 ar putea fi confirmat.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )