Libnet.ro
UNICEF

19:00

Mii de bulgari s-au strans in cel mai amplu protest antiguvernamental din ultima luna

Hotnews Hotnews,
 Mii de bulgari s-au strans in cel mai amplu protest antiguvernamental din ultima luna

Mii de bulgari s-au strans, miercuri seara, in fata parlamentului de la Sofia in cel mai amplu protest din ultima luna impotriva guvernului socialistului Plamen Oresarski, relateaza Agerpres. In cea de a 83-a zi de proteste, numarul manifestantilor a fost mult mai mare fata de cel din luna august. continuă pe Hotnews

Mii de bulgari protesteaza la Sofia

Mii de bulgari s-au adunat, miercuri seara, in fata parlamentului de la Sofia in cel mai amplu protest din ultima luna impotriva guvernului socialistului Plamen Oresarski. Numarul manifestantilor a fost mult mai mare fata de cel din luna august.

Cel mai bogat rus a vandut participatia la Facebook pentru 525 milioane de dolari

Mail. ru Group, controlat de miliardarul Aliser Usmanov, cel mai bogat rus, a iesit din actionariatul Facebook prin vanzarea participatiei de 0,6% pentru mai mult de 525 milioane de dolari, dupa cresterea puternica a actiunilor retelei de socializare in.

Cel mai bogat rus si-a vandut actiunile la Facebook.

Grupul Mail. ru, controlat de miliardarul Aliser Usmanov, cel mai bogat rus, a iesit din actionariatul Facebook prin vanzarea participatiei de 0,6% pentru mai mult de 525 milioane de dolari, informeaza Mediafax. Mail. ru, care detine numeroase site-uri populare in Rusia, a anuntat joi ca a vandut 14,2 milioane de actiuni Facebook in perioada iulie-august, reprezentand 0,6% din compania americana. Actiunile Facebook au urcat cu 57% in acest an si au depasit cotatia de la listarea din mai 2012, .

PRIMA declaratie a Elenei Basescu dupa NASTERE: Cel mai frumos sentiment pe care il ...

Elena Basescu, fiica cea mica a presedintelui Traian Basescu, a marturisit, pe Facebook, despre nastere, ca este cel mai frumos sentiment pe care il poate avea o femeie. Cel mai frumos sentiment pe care il poate avea o femeie. Ii multumesc lui Dumnezeu!, a scris europarlamentarul pe reteaua de socializare. Prima fotografie a lui Traian Basescu cu nepoata: Cu mine seamana Elena Basescu a nascut, duminica, in jurul orei 03. 30, o fetita de 2,7 kilograme. Parintii nu au anuntat care va .

PRIMA declaratie a Elenei Basescu dupa NASTERE: Cel mai frumos cadou posibil.

Elena Basescu, fiica cea mica a presedintelui Traian Basescu, a marturisit, pe Facebook, despre nastere, ca a primit cel mai frumos cadou posibil la un an de la casatorie. La un an de la casatorie, am primit cel mai frumos cadou posibil: o minune de copil pe nume Sofia Anais. Sofia a fost alegerea mea, pentru ca pe 17 septembrie se sarbatoreste Sfanta Sofia si trebuia sa nasc in jurul acestei date. Dar este si un nume cu o semnificatie foarte puternica pentru familia noastra, Sofia a fost .

Studiu: Barbatii din India fac cel mai putin sex din lume, in timp ce britanicele au cele mai multe aventuri

Barbatii din India fac cel mai putin sex din lume, reiese dintr-un studiu la nivel global comandat de o revista pentru barbati din aceasta tara. Pentru acest sondaj, realizat de revista Mens Health, au fost.

Stoian, cedat la cel mai vechi club din Italia

Atacantul Adrian Stoian a fost transferat de Chievo Verona la echipa Genoa 1893, cel mai vechi club din Italia. Jucatorul a declarat pe un site de socializare ca este mandru de alegerea facuta.

Un baietel de 5 ani este cel mai tanar pilot din lume (VIDEO)

Un copil chinez in varsta de 5 ani este cel mai tanar pilot din lume. Baiatul, pe nume He Yide, a zburat cu un aeroplan timp de 35 de minute, deasupra Rezervatiei Naturale din Beijing. Tatal copilului a.

El este cel mai tanar pilot de avion din lume. La numai 5 ani, a zburat fara instructor

La doar 5 ani, un baiat din China a devenit cel mai tanar pilot de avion. Pustiul a zburat fara sa fie asistat de vreun instructor. Zborul a durat aproximativ 35 de minute si ar putea intra in Cartea.

Mesut Ozil, cel mai scump fotbalist vandut de Real Madrid: Mijlocasul a fost transferat pentru 45 de milioane de euro la Arsenal

Internationalul german Mesut Ozil a dobandit recordul de cel mai scump fotbalist vandut de Real Madrid. Mijlocasul a fost cedat de Real Madrid la Arsenal, in ultima zi a perioadei de transferuri, noteaza Marca.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )