Libnet.ro
UNICEF

06:00

Alte doua persoane au murit de COVID-19. Bilantul deceselor in R. Moldova a ajuns la 96

Adevărul Adevărul,
Alte doua persoane au murit de COVID-19. Bilantul deceselor in R. Moldova a ajuns la 96

Inca doua persoane si-au pierdut viata pe parcursul zilei de duminica, 26 aprilie, din cauza infectarii cu COVID-19. Este vorba despre o femeie de 78 de ani din Orhei si un barbat in varsta de 70 de ani Comrat. continuă pe Adevărul

Un barbat a murit si alte doua persoane au fost ranite intr-un accident petrecut pe DN1

Un brabat a murit si alte doua persoane au fost ranite intr-un accident produs vineri dimineata pe DN1, in judetul Prahova. O dubita s-a rasturnat si a ajuns pe plafon, pe marginea drumului.

Alti 7 pacienti infectati cu noul coronavirus au murit in spitale. Bilantul deceselor ajunge la 608

Alti sapte pacienti care erau internati dupa ce au contactat noul coronavirus au murit la spital, bilantul deceselor ajungand duminica la 608, potrivit informatiilor transmise de Grupul de Comunicare Strategica.

Alte trei persoane au murit de COVID-19. Bilantul deceselor in R. Moldova urca la 87

Inca trei persoane si-au pierdut viata din cauza contaminarii cu COVID-19. intr-un caz este vorba despre o femeie de 61 ani, din Chisinau. Ea mai suferea de diabet zaharat si hipertensiune gr.

inca doua persoane au murit de COVID-19. Bilantul deceselor in R. Moldova urca la 82

Inca doua decese au fost inregistrate in R. Moldova. intr-un caz este vorba depre o femeie de 67 de ani, din Edinet, care mai suferea de insuficienta renala si diabet zaharat. in alt caz este vorba despre un barbat de 75 ani, din Stefan Voda. Acesta mai suferea de pneumonie polisegmentara bilaterala, evolutie grava, si insuficienta respiratorie gr III.

UPDATE inca doua persoane au murit de COVID-19. Bilantul deceselor in Moldova a urcat la 79

Trei persoane au murit pe parcursul zilei de joi, 23 aprilie, din cauza infectarii cu COVID-19. Este vorba despre o femeie de 46 de ani din Chisinau, o femeie de 54 de ani din Taraclia si un barbat de 68 de ani din raionul Riscani. in total, au fost raportate 79 de decese, dintre care cinci in randul lucratorilor medicali, iar in 15 cazuri este vorba despre locuitori ai Transnistriei. Pana acum au fost vindecate 661 de persoane.

Alti patru pacienti infectati cu noul coronavirus au murit in spitale. Bilantul deceselor ajunge la 579

Numarul deceselor in randul pacientilor confirmati pozitiv cu noul coronavirus ajunge la 579, dupa ce alte patru personae cu varste cuprinse intre 69 si 79 de ani si-au pierdut viata.

inca cinci persoane au murit de COVID-19 in R. Moldova. Bilantul deceselor urca la 94

Alte cinci decese au fost raportate in Republica Moldova pe parcursul zilei de sambata, 25 aprilie. Este vorba despre un barbat de 80 ani din Chisinau, doua femei din Orhei de 37, respectiv, 72 de ani. Un barbat din Tiraspol de 73 de ani si o femeie din Dubasari in varsta de 39 de ani.

inca 104 cazuri de COVID-19, inregistrate in R. Moldova. Bilantul celor infectati a ajuns la 3408

Numarul persoanelor infectate cu COVID-19 a ajuns la 3. 408, dupa ce duminica, 26 aprilie, au fost confirmate alte 104 de cazuri de contaminare cu noul coronavirus, in urma procesarii a 594 de probe. Alte doua persoane au murit de COVID-19.

CORONAVIRUS |inca sapte romani infectati cu COVID-19 au murit. Bilantul deceselor, la nivel national, a ajuns la 608

Inca sapte romani infectati cu noul coronavirus au murit, anunta Grupul de Comunicare Strategica. Este vorba despre persoane cu varste cuprinse intre 54 si 92 de ani. Astfel, bilantul deceselor ajunge, in Ro.

Ziua cu cei mai multi morti: inca 22 de romani au murit de COVID-19: bilantul deceselor a ajuns la 601

Bilantul deceselor provocate de coronavirus a ajuns, sambata seara, la 601, dupa ce Grupul de Comunicare Strategica a anuntat inca 22 de noi decese. Este vorba despre 16 barbati si 6 femei, cu varste cuprinse intre 50 si 98 de ani. in total, sambata au fost raportate 34 de decese.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )