Libnet.ro
UNICEF

10:45

Ambasadorul Marii Britanii: Sper ca in turul doi sa fie alta situatie, sa poata vota toti cei care vor

B1 B1,
Ambasadorul Marii Britanii: Sper ca in turul doi sa fie alta situatie, sa poata vota toti cei care vor

Ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, Paul Brummell, a declarat, ca spera ca in turul al doilea al alegerilor sa fie alta situatie fata de aglomeratia de la primul tur, astfel incat sa nu fie. continuă pe B1

Brummell spera ca la sectiile de votare de pe teritoriul Marii Britanii sa fie altfel, in turul II

Paul Brummell, ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, a declarat, intrebat despre aglomeratia de la sectiile de votare din Londra, ca spera ca in turul al doilea al alegerilor sa fie alta situatie, astfel incat sa nu fie cozi prea lungi, iar toti cei care vor sa voteze sa o poata face .

Imigrantii est-europeni, inclusiv romani, au contribuit cu 5 miliarde de lire la bugetul Marii Britanii

Imigrantii din zece tari central si est-europene care au aderat la UE dupa 2004 au avut o contributie de 5 miliarde de lire 6,3 miliarde de euro) la bugetul Marii Britanii. Studiul analizeaza perioada.

Imigrantii est-europeni, inclusiv romani, au contribuit cu 5 miliarde de lire la economia Marii Britanii

Imigrantii din zece tari central si est-europene care au aderat la UE dupa 2004 au avut o contributie de 5 miliarde de lire 6,3 miliarde de euro) la bugetul Marii Britanii, cu 12% mai mult decat au incasat din indemnizatii sociale, releva un studiu al.

Studiu: Imigrantii din UE au adus 26 de miliarde de euro la bugetul Marii Britanii

Imigrantii din Uniunea Europeana UE) au contribuit cu 26 de miliarde de euro la bugetul Marii Britanii, conform unui raport publicat miercuri, citat de AFP, relateaza Agerpres. Studiul apare in contextul in care premierul britanic conservator David Cameron doreste sa limiteze imigratia.

Presedintele Comisiei Europene i-a acuzat pe premierii Italiei si Marii Britanii ca isi dezinformeaza cetatenii privind negocierile bugetare in UE

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, i-a acuzat marti pe premierii Marii Britanii, David Cameron, respectiv Italiei, Matteo Renzi ca-si dezinformeaza cetatenii cu privire la negocierile bugetare din Uniunea Europeana, informeaza BBC.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. PC Dambovita: Vom tura motoarele la maximum si pentru turul doi

Rezultatele alegerilor prezidentiale, dupa primul tur, demonstreaza ca Alianta PSD UNPR PC este o forta in Dambovita, este o forta la nivel national. Cel putin asa cred conservatorii damboviteni care anunta ca vor tura motoarele la maximum si pentru turul doi.

Negocieri intre PSD si PPDD pentru sustinerea lui Victor Ponta in turul doi al prezidentialelor

PPDD poarta negocieri cu PSD pentru sustinerea lui Victor Ponta in turul doi al alegerilor prezidentiale. in acest sens, secretarul general al PPDD, Liviu Neagu, a mers miercuri la sediul PSD pentru a discuta despre.

Kelemen Hunor: Vom anunta joi sustinerea UDMR la turul doi, vrem sa mergem in continuare in coalitie

Presedintele UDMR Kelemen Hunor a declarat, marti, dupa sedinta coalitiei de guvernare, ca Uniunea decide joi privind sustinerea in turul doi al alegerilor prezidentiale, dar ca intentia e de a merge in continuare in coalitie, el precizand ca experienta UDMR cu Tariceanu premier a fost foarte buna, relateaza Mediafax.

Cum se poate rasturna situatia in turul doi. Alegerile de dupa Revolutie demonstreaza acest lucru

In cei 24 de ani de la Revolutie, niciun candidat nu a reusit sa castige mandatul de presedinte din primul tur. in plus, procentele obtinute de candidatii care au intrat in turul doi au fost foarte apropiate.

CCR a validat rezultatele primului tur al prezidentialelor: Campania pentru turul doi incepe dupa publicarea deciziei in Monitorul Oficial (VIDEO)

Judecatorii Curtii Constitutionale au validat vineri rezultatele primului tur de scrutin al alegerilor prezidentiale, decizia fiind definitiva si urmand sa fie publicata in Monitorul Oficial. Se va organiza.

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2496 seconds )